Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agro Company Nojag își vede vândut abatorul pentru 1,1 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmarți, 2 septembrie, 2014

Un abator aparţinând firmei Agro Company Nojag este scos la licitaţie la un preţ de 1,1 milioane de euro fără TVA, informează Ziarul financiar.

O dată cu abatorul, situat în comuna Certeju de Sus, judeţul Hunedoara, sunt vândute şi utilaje pentru sacrificarea bovinelor şi pornicelor şi echipamente pentru prelucrarea şi conservarea cărnii în valoare de 230.000 de euro.

Compania a beneficiat de un program de reorganizare care a demarat încă din anul 2011 dar, se pare că el s-a derulat fără rezultate care să poată acoperi creanțele către stat și către principalul creditor, BCR.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...