Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agro expo bucovina 2011 luat cu asalt de peste 60.000 de vizitatori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda vremii nefavorabile, peste 60.000 de vizitatori, atat din tara cat si din strainatate, au putut admira ultimele noutati din domeniu prezentate de cele peste 100 de companii din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova, prezente la Targul „Agro Expo Bucovina”, scrie agroazi.ro.

La deschiderea targului, amenajat in parcarea Shopping City Suceava, au fost prezenti secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, subprefectul Angela Zarojanu, precum si reprezentantii conducerii Camerei de Comert si Industrie Suceava.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Consiliul Judetean Suceava, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si Shopping City Suceava.

Secretarul general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu, a precizat ca in comparatie cu editia de anul trecut a targului, numarul expozantilor si a suprafetei de expunere de anul acesta s-a dublat. „Este cel mai mare targ de agricultura din tara, care poate fi depasit doar de targul Indagra din Bucuresti. Numarul mare de expozanti arata interesul pentru agricultura din judetul Suceava. Si vreau sa spun ca in special investitorii straini isi arata interesul pentru Regiunea de Nord-Est, cu precadere pentru judetul Suceava. Vreau sa precizez ca organizarea acestui targ la un asemenea nivel a fost posibila datorita colaborarii pe care o avem cu Ministerul Agriculturii si Consiliul Judetean Suceava, impreuna cu acesti parteneri reusind sa aducem targul la o asemenea anvergura”, a spus Marcel Gaftoneanu.

La standurile expozantilor, vizitatorii au putut sa vada si sa cumpere atat masini si utilaje agricole, produse alimentare, cat si pasari si animale de rasa. Targul de la Suceava este specializat, printre altele, in masini, utilaje si tehnologii pentru industria alimentara, produse alimentare, miere si produse apicole, legume si fructe, conserve, , utilaje forestiere, anvelope si piese de schimb pentru tractoare si utilaje agricole, seminte si material saditor, tehnologii de crestere a animalelor, tehnologii si metode de imbunatatire a raselor, incubatoare, masini si echipamente pentru abatorizare, silozuri, uscatoare si mijloace de transport a cerealelor, tehnologii de reproducere si crestere artificiala a pestelui, tehnologii de pescuit, flori si plante de apartament, pentru gradini, parcuri si sere, mobilier si accesorii pentru gradini si terase, echipamente si unelte pentru gradinarit.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...