Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agro Input Distribution și-a inaugurat noul sediu din localitatea Lumina, județul Constanța

Autor: meatmilkjoi, 22 noiembrie, 2018

Una dintre cele mai dinamice companii de pe piața românească a input-urilor și serviciilor pentru fermieri, Agro Input Distribution, și-a inaugurat în data de 21 noiembrie 2018, în cadru festiv, noul sediu din localitatea Lumina, județul Constanța.

 

La eveniment au participat, pe lângă membri din conducerea companiei, autorități locale, reprezentanți ai companiilor colaboratoare, specialiști și, desigur, un număr important de fermieri, beneficiarii produselor și serviciilor pe care Agro Input Distribution le pune la dispoziția lor, cu scopul de a-i sprijini în mărirea producțiilor și, desigur, a profitului.

 

Beneficiind de o investiție de cca 500.000 de euro, fonduri provenite din efort propriu, precum și de un împrumut bancar, noua facilitate, excelent proiectată, dispune nu doar de un design modern, dinamic vizual și util scopului pentru care a fost construit, dar, mai ales, de un generos spațiu de depozitare și desfacere, de birouri ultra-moderne și de tot ce este necesar pentru dezvoltarea firmei.

 

Totodată, parte a acestei investiții, în același amplasament a fost inaugurat și noul sediu al firmei Ecoaktiv, parte a companiei mamă Agro Input Distribution, firmă care este unic importator al produselor  și soluțiilor de cea mai înaltă performanță, Bioaktiv, din Germania, pe piața din România.

 

Referidu-se la fericitul moment, domnul Costel Jianu, Managerul General al celor două companii, a declarat în exclusivitate pentru revista ”Meat Milk”:

 

”Într-adevăr, momentul de acum reprezintă punctul de plecare pe un nou drum al firmei noastre, Agro Input Distribution, dar și al firmei Ecoaktiv, înființată acum un an. Eforturile noastre de acum ne obligă la performanță imediată, dar sunt convins că echipa pe care am format-o își va atinge scopurile.

 

Dispunem de specialiști de primă mână, în domeniul desfacerii, dar această echipă, precum și tot ce înseamnă sistem logistic se va mări, urmărindu-ne strategia dintotdeauna. Din câte știți, firma noastră nu a urmărit niciodată salturile spectaculoase care pot fi riscante și de moment, preferând în schimb dezvoltarea cu pași mici dar hotărâți, care pot reprezenta baze bine ancorate din punct de vedere economic și de business, pentru fiecare etapă ulterioară”.

 

Fiind convinși că așa va fi, revista Meat Milk felicită echipele Agro Input Distribution și, personal, pe domnul Costel Jianu, și le urează mult succes în tot ceea ce întreprind!

 

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo
Autor: meatmilk  /   joi, 29 noiembrie 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.   Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Agricola Bacău
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

„Misiunea noastră, a celor de la AGRICOLA, este ca, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, prin ceea ce facem zi de zi, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.   Brandul Grupului AGRICOLA ”Neam de gospodari ” aduce în discuţie moştenirea...