Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agro Input Distribution și-a inaugurat noul sediu din localitatea Lumina, județul Constanța

Autor: meatmilkjoi, 22 noiembrie, 2018

Una dintre cele mai dinamice companii de pe piața românească a input-urilor și serviciilor pentru fermieri, Agro Input Distribution, și-a inaugurat în data de 21 noiembrie 2018, în cadru festiv, noul sediu din localitatea Lumina, județul Constanța.

 

La eveniment au participat, pe lângă membri din conducerea companiei, autorități locale, reprezentanți ai companiilor colaboratoare, specialiști și, desigur, un număr important de fermieri, beneficiarii produselor și serviciilor pe care Agro Input Distribution le pune la dispoziția lor, cu scopul de a-i sprijini în mărirea producțiilor și, desigur, a profitului.

 

Beneficiind de o investiție de cca 500.000 de euro, fonduri provenite din efort propriu, precum și de un împrumut bancar, noua facilitate, excelent proiectată, dispune nu doar de un design modern, dinamic vizual și util scopului pentru care a fost construit, dar, mai ales, de un generos spațiu de depozitare și desfacere, de birouri ultra-moderne și de tot ce este necesar pentru dezvoltarea firmei.

 

Totodată, parte a acestei investiții, în același amplasament a fost inaugurat și noul sediu al firmei Ecoaktiv, parte a companiei mamă Agro Input Distribution, firmă care este unic importator al produselor  și soluțiilor de cea mai înaltă performanță, Bioaktiv, din Germania, pe piața din România.

 

Referidu-se la fericitul moment, domnul Costel Jianu, Managerul General al celor două companii, a declarat în exclusivitate pentru revista ”Meat Milk”:

 

”Într-adevăr, momentul de acum reprezintă punctul de plecare pe un nou drum al firmei noastre, Agro Input Distribution, dar și al firmei Ecoaktiv, înființată acum un an. Eforturile noastre de acum ne obligă la performanță imediată, dar sunt convins că echipa pe care am format-o își va atinge scopurile.

 

Dispunem de specialiști de primă mână, în domeniul desfacerii, dar această echipă, precum și tot ce înseamnă sistem logistic se va mări, urmărindu-ne strategia dintotdeauna. Din câte știți, firma noastră nu a urmărit niciodată salturile spectaculoase care pot fi riscante și de moment, preferând în schimb dezvoltarea cu pași mici dar hotărâți, care pot reprezenta baze bine ancorate din punct de vedere economic și de business, pentru fiecare etapă ulterioară”.

 

Fiind convinși că așa va fi, revista Meat Milk felicită echipele Agro Input Distribution și, personal, pe domnul Costel Jianu, și le urează mult succes în tot ceea ce întreprind!

 

Sudpack a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

Unul dintre liderii mondiali ai tehnologiilor de ambalare, Sudpack, a devenit Partener al conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care isi va deschide lucrarile in dimineata zilei de joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, Sudpack va fi reprezentată de domnul Remus Rogoz, acela care, în workshop-ul Carne din 30...

Firma Oprea Avicom a împlinit 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

(Comunicat) SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță.   Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi...