Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agro Merchats construiește un depozit de carne, în Rotterdam

Autor: Miruna Sorescuvineri, 4 martie, 2016

Agro Merchants Group va construi o instalație de depozitare cu temperatură controlată, în Rotterdam, pentru a ajuta importatorii și exportatorii de carne să stocheze o gamă mare de produse, în cel mai mare port maritim din Europa.

 

Dezvoltarea instalației frigorifice de 9.000 sq m în zona Maasvlakte a început în februarie și este de așteptat să fie finalizată până la sfârșitul anului. Noua clădire va avea o capacitate de stocare de peste 18.000 de paleți și se va concentra, în primul rând, pe manipularea și depozitarea produselor refrigerate și congelate.

O altă facilitate este aceea că această instalație va fi construită pentru a obține rating de eficiență energetică pentru instalațiile de depozitare la rece, cunoscută sub denumirea de certificarea BREEAM. Acest aspect se înscrie în angajamentul Agro, pentru reducerea emisiilor de CO2.

 

”Suntem extrem de încântați să construim o nouă facilitate, care va oferi soluții de top în industrie, în portul Rotterdam”, a declarat Carlos Rodriguez, președintele Agro Merchants Group”, într-o declarație de presă. Aceasta este prima fază de dezvoltare, în care ne așteptăm să dublăm capacitatea, în următorii doi ani”, a mai spus președintele Agro.

 

Noul depozit din Rotterdam va cuprinde, de asemenea, un sistem de rafturi mobile și un sistem de transportor cu paleți, cu spațiu suplimentar pentru congelare. Aceasta va include și un punct de control la frontieră, la fața locului, crucial pentru firmele care importă animale vii.

Industria porcilor din Germania: Puseu sau prăbușire?
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 octombrie 2018

Germania, membră a EuroTier și una dintre cele mai mari producătoare de porci din Europa, se confruntă recent cu diminuarea volumul producției și cu scăderea exporturilor. Dacă aceste evoluții se dovedesc a fi începutul unui proces pe termen lung, efectele vor fi resimțite în întreaga Europă.   De doi ani,...

Conferința la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier în Mediterană și Marea Neagră
Autor: meatmilk  /   luni, 1 octombrie 2018

(Comunicat MADR) În data de 25 septembrie 2018 a avut loc, în Malta, sub egida Comisiei Generale pentru Pescuit în Marea Mediterană (GFCM), prima zi a Conferinței la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier Sustenabil în Marea Mediterană și Marea Neagră, dedicată discuțiilor între părțile interesate - reprezentanți ai pescarilor, ai...