Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agro Merchats construiește un depozit de carne, în Rotterdam

Autor: Miruna Sorescuvineri, 4 martie, 2016

Agro Merchants Group va construi o instalație de depozitare cu temperatură controlată, în Rotterdam, pentru a ajuta importatorii și exportatorii de carne să stocheze o gamă mare de produse, în cel mai mare port maritim din Europa.

 

Dezvoltarea instalației frigorifice de 9.000 sq m în zona Maasvlakte a început în februarie și este de așteptat să fie finalizată până la sfârșitul anului. Noua clădire va avea o capacitate de stocare de peste 18.000 de paleți și se va concentra, în primul rând, pe manipularea și depozitarea produselor refrigerate și congelate.

O altă facilitate este aceea că această instalație va fi construită pentru a obține rating de eficiență energetică pentru instalațiile de depozitare la rece, cunoscută sub denumirea de certificarea BREEAM. Acest aspect se înscrie în angajamentul Agro, pentru reducerea emisiilor de CO2.

 

”Suntem extrem de încântați să construim o nouă facilitate, care va oferi soluții de top în industrie, în portul Rotterdam”, a declarat Carlos Rodriguez, președintele Agro Merchants Group”, într-o declarație de presă. Aceasta este prima fază de dezvoltare, în care ne așteptăm să dublăm capacitatea, în următorii doi ani”, a mai spus președintele Agro.

 

Noul depozit din Rotterdam va cuprinde, de asemenea, un sistem de rafturi mobile și un sistem de transportor cu paleți, cu spațiu suplimentar pentru congelare. Aceasta va include și un punct de control la frontieră, la fața locului, crucial pentru firmele care importă animale vii.

La KolnMesse s-a sărbătorit ”Anuga Food Frozen”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

În prima săptămână a lunii martie 2019, la KolnMesse, s-a sărbătorit Ziua alimentelor congelate-Anuga. Sărbătoarea culinară a fost introdusă în 1984 de către președintele american, Ronald Reagan, pentru a aduce un omagiu serviciilor industriei alimentare congelate din SUA.   Între timp, industria alimentelor congelate...

Companiile britanice de carne resimt deja efectele negative ale Brexit-ului
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 7 martie 2019

Companile de prelucrare a cărnii din Marea Britanie raportează deja un impact negativ asupra vânzărilor, înainte de termenul limită de 29 martie Brexit.   Potrivit Asociației Britanice a Procesatorilor de Carne (BMPA), firmele raportează că clienții anulează deja comenzi și cumpără produse din alte țări, din cauza lipsei...