Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agro Merchats construiește un depozit de carne, în Rotterdam

Autor: Miruna Sorescuvineri, 4 martie, 2016

Agro Merchants Group va construi o instalație de depozitare cu temperatură controlată, în Rotterdam, pentru a ajuta importatorii și exportatorii de carne să stocheze o gamă mare de produse, în cel mai mare port maritim din Europa.

 

Dezvoltarea instalației frigorifice de 9.000 sq m în zona Maasvlakte a început în februarie și este de așteptat să fie finalizată până la sfârșitul anului. Noua clădire va avea o capacitate de stocare de peste 18.000 de paleți și se va concentra, în primul rând, pe manipularea și depozitarea produselor refrigerate și congelate.

O altă facilitate este aceea că această instalație va fi construită pentru a obține rating de eficiență energetică pentru instalațiile de depozitare la rece, cunoscută sub denumirea de certificarea BREEAM. Acest aspect se înscrie în angajamentul Agro, pentru reducerea emisiilor de CO2.

 

”Suntem extrem de încântați să construim o nouă facilitate, care va oferi soluții de top în industrie, în portul Rotterdam”, a declarat Carlos Rodriguez, președintele Agro Merchants Group”, într-o declarație de presă. Aceasta este prima fază de dezvoltare, în care ne așteptăm să dublăm capacitatea, în următorii doi ani”, a mai spus președintele Agro.

 

Noul depozit din Rotterdam va cuprinde, de asemenea, un sistem de rafturi mobile și un sistem de transportor cu paleți, cu spațiu suplimentar pentru congelare. Aceasta va include și un punct de control la frontieră, la fața locului, crucial pentru firmele care importă animale vii.

La Alimentaria se pune accentul pe natural si inovator
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 aprilie 2018

Cea mai buna opinie despre actuala editie a targului Alimentaria, care se desfasoara in aceste zile la Barcelona, ti-o poti forma daca vizitezi salonul MultipleFoods, acolo unde sunt adunate companii dintre cele mai diverse, ale caror produse nu sunt caracterizate decat de doua calitati: natural si inovator.   Daca, in zona fructelor de...

În toamnă, la SIAL-Paris, sunt așteptate peste 7.200 de companii din 109 țări
Autor: Ursachi Veronica  /   miercuri, 11 aprilie 2018

Ediția din acest an a târgului SIAL, de la Paris, va avea loc în perioada 21-25 octombrie 2018, acolo unde sunt așteptate să expună peste 7.020 de companii din 109 țări, acoperind întreaga plajă de interes, de la ingrediente, la produse prelucrate, inclusiv produse proaspete.   Dintre cele mai importante Saloane care vor fi...