Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Agroalim Distribution și-a închis o parte din depozitele din țară

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 13 ianuarie, 2016

Agroalim Distribution, parte a grupului Smithfield, unul dintre cei mai mari producători și procesatori de carne cu afaceri și în România, a decis, la finalul acestui an, să închidă mai multe depozite pe care le avea în țară, printre care se aflau și două astfel de facilități din județul Brașov.

 

Cât privește piața de logistică din România, cele mai mari companii de logistică prezente în România au continuat să crească anul trecut, dar susţinute nu de un avans al consumului de pe piaţa internă, ci de activitatea internaţională.
De asemenea, anul trecut și compania Dorna Lactate a decis să se restructureze, renunţând la mai multe depozite şi centre de colectare a laptelui din mai multe zone ale ţării. Două astfel de facilități erau, de asemenea, în județul Brașov.

 

Soluția WMS-RBC, implementată la International Alexander
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

(Comunicat) International Alexander este o companie cu capital 100% romanesc, cu o crestere dinamica an de an, specializata indeosebi pe transportul rutier international de marfa.   Fie ca vorbim de industria de automotive, de industria usoara-food, industria textila, de cea de IT sau echipamente industriale, echipa International...

Smart ID Dynamics va fi prezentă la Conferința Internațională Meat & Milk
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 mai 2017

Compania Smart ID Dynamics va participa la cel mai mare eveniment anual dedicat industriilor de carne și lapte ale României, Conferința Internațională Meat & Milk, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   SMART ID este un integrator de sisteme care au la baza aplicatii de colectare...