Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroalim Distribution și-a închis o parte din depozitele din țară

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 13 ianuarie, 2016

Agroalim Distribution, parte a grupului Smithfield, unul dintre cei mai mari producători și procesatori de carne cu afaceri și în România, a decis, la finalul acestui an, să închidă mai multe depozite pe care le avea în țară, printre care se aflau și două astfel de facilități din județul Brașov.

 

Cât privește piața de logistică din România, cele mai mari companii de logistică prezente în România au continuat să crească anul trecut, dar susţinute nu de un avans al consumului de pe piaţa internă, ci de activitatea internaţională.
De asemenea, anul trecut și compania Dorna Lactate a decis să se restructureze, renunţând la mai multe depozite şi centre de colectare a laptelui din mai multe zone ale ţării. Două astfel de facilități erau, de asemenea, în județul Brașov.

 

La Indagra 2017, Testo anunță marea premieră a anului 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 26 octombrie 2017

Prezentă ca de fiecare dată la Indagra, compania Testo a atras la standul pe care îl are amenajat în Pavilionul central numeroși specialiști interesați de soluțiile tehnologice furnizate pentru industria alimentară din România.   Special pentru revista Meat.Milk., domnul Horațiu Bașa, Directorul General al firmei a declarat...

CTP investește 18 milioane de euro în dezvoltarea a două parcuri logistice
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 septembrie 2017

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi continua expansiunea la nivel national si investeste circa 18 milioane de euro in achizitionarea a doua parcuri logistice, in orasele Ineu si Salonta, de la compania slovaca IPEC...