Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroalim Distribution și-a închis o parte din depozitele din țară

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 13 ianuarie, 2016

Agroalim Distribution, parte a grupului Smithfield, unul dintre cei mai mari producători și procesatori de carne cu afaceri și în România, a decis, la finalul acestui an, să închidă mai multe depozite pe care le avea în țară, printre care se aflau și două astfel de facilități din județul Brașov.

 

Cât privește piața de logistică din România, cele mai mari companii de logistică prezente în România au continuat să crească anul trecut, dar susţinute nu de un avans al consumului de pe piaţa internă, ci de activitatea internaţională.
De asemenea, anul trecut și compania Dorna Lactate a decis să se restructureze, renunţând la mai multe depozite şi centre de colectare a laptelui din mai multe zone ale ţării. Două astfel de facilități erau, de asemenea, în județul Brașov.

 

TC România: Avantajele camerelor frigorifice vitrate
Autor: meatmilk  /   luni, 10 decembrie 2018

(Comunicat) Daca ne-am deschis de curand un supermarket stim prea bine ca avem foarte multe produse care au nevoie de temperaturi speciale de depozitare. Sucuri, bauturi alcoolice, carne, mezeluri, lactate, toate trebuie sa stea cat mai bine pana sa fie cumparate si sa poata fi observate si alese de clienti ori de cate ori doresc acest...

IT Genetics lansează prima aplicație Android pentru comerțul electronic B2B
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre principalii furnizori de sisteme IT în domeniul identificării automate, colectării de date (AIDC) şipunctelor de vânzare (POS), lansează prima aplicație mobilă pentru dispozitivele Android pentru cumpărături dedicate 100% segmentului B2B.   Aplicația, numită...