Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroland, investitii 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum relateaza Gazeta de Agricultura, Agroland, distribuitorul de furaje si pui de o zi, si-a propus sa finalizeze investitiile planificate pe anul 2012 in primul trimestru al acestui an.

Anual, compania investeste intre 100.000 si 150.000 de euro in dezvoltarea retelei de magazine, retelei de depozite si transport, dar si in infrastructura de IT.

In prima luna a acestui an, Agroland a deschis deja doua magazine din cele patru planificate, in orasele Ramnicu Valcea si Bailesti, urmand ca pana la sfarsitul lunii martie sa deschida inca doua in Craiova si Targu Jiu, doua noi depozite la Roman si Ploiesti, sa finalizeze un nou sistem ERP si sa mai achizitioneze inca trei masini de transport.

Cele patru magazine reprezinta 30% din totalul investitiei pentru anul 2012. In prezent, distribuitorul de hrana pentru animale lucreaza cu 55 de parteneri in franciza, care gestioneaza, in total, 149 de unitati.

In total, in 2012 Agroland intentioneaza sa inaugureze 20 de magazine, dintre care patru proprii si respectiv 16 francize.

Planurile de extindere ale distribuitorului au la baza evolutia pozitiva a afacerilor de pe parcursul anului 2011, cand s-a inregistrat un avans de 25% fata de anul anterior, pana la 10 milioane de euro.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...