Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroland, investitii 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum relateaza Gazeta de Agricultura, Agroland, distribuitorul de furaje si pui de o zi, si-a propus sa finalizeze investitiile planificate pe anul 2012 in primul trimestru al acestui an.

Anual, compania investeste intre 100.000 si 150.000 de euro in dezvoltarea retelei de magazine, retelei de depozite si transport, dar si in infrastructura de IT.

In prima luna a acestui an, Agroland a deschis deja doua magazine din cele patru planificate, in orasele Ramnicu Valcea si Bailesti, urmand ca pana la sfarsitul lunii martie sa deschida inca doua in Craiova si Targu Jiu, doua noi depozite la Roman si Ploiesti, sa finalizeze un nou sistem ERP si sa mai achizitioneze inca trei masini de transport.

Cele patru magazine reprezinta 30% din totalul investitiei pentru anul 2012. In prezent, distribuitorul de hrana pentru animale lucreaza cu 55 de parteneri in franciza, care gestioneaza, in total, 149 de unitati.

In total, in 2012 Agroland intentioneaza sa inaugureze 20 de magazine, dintre care patru proprii si respectiv 16 francize.

Planurile de extindere ale distribuitorului au la baza evolutia pozitiva a afacerilor de pe parcursul anului 2011, cand s-a inregistrat un avans de 25% fata de anul anterior, pana la 10 milioane de euro.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...