Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroland, investitii 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum relateaza Gazeta de Agricultura, Agroland, distribuitorul de furaje si pui de o zi, si-a propus sa finalizeze investitiile planificate pe anul 2012 in primul trimestru al acestui an.

Anual, compania investeste intre 100.000 si 150.000 de euro in dezvoltarea retelei de magazine, retelei de depozite si transport, dar si in infrastructura de IT.

In prima luna a acestui an, Agroland a deschis deja doua magazine din cele patru planificate, in orasele Ramnicu Valcea si Bailesti, urmand ca pana la sfarsitul lunii martie sa deschida inca doua in Craiova si Targu Jiu, doua noi depozite la Roman si Ploiesti, sa finalizeze un nou sistem ERP si sa mai achizitioneze inca trei masini de transport.

Cele patru magazine reprezinta 30% din totalul investitiei pentru anul 2012. In prezent, distribuitorul de hrana pentru animale lucreaza cu 55 de parteneri in franciza, care gestioneaza, in total, 149 de unitati.

In total, in 2012 Agroland intentioneaza sa inaugureze 20 de magazine, dintre care patru proprii si respectiv 16 francize.

Planurile de extindere ale distribuitorului au la baza evolutia pozitiva a afacerilor de pe parcursul anului 2011, cand s-a inregistrat un avans de 25% fata de anul anterior, pana la 10 milioane de euro.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...