Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroland vrea finalizarea 2012, in trimestrul i

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un comunicat de presa transmis in 7 februarie, Agroland face publica intentia societatii de a finaliza investitiile planificate pe anul 2012, inca din primul trimestru al acestui an.

Cel mai mare furnizor de pui de o zi a deschis, in luna ianuarie, doua dintre cele patru magazine planificate, in Ramnicu Valcea si Bailesti, inca doua urmand a fi deschise la Craiova si Targu Jiu.

Simultan cu acestea, pana la sfarsitul primului trimestru, vor fi inaugurate doua noi depozite la Roman si Ploiesti, va fi finalizat un nou sistem ERP si vor fi achizitionate trei mijloace de transport. Cele patru magazine mentionate reprezinta 30% din totalul investitiei planificate pentru 2012. Agroland intentioneaza, in acest an, sa inaugureze un total de 20 de magazine, dintre care 4 proprii si 16 francize.

Puii de o zi se afla printre produsele principale comercializate de reteaua Agroland, care se se preteaza la micile afaceri din domeniu. Conform directorului general al companiei, Horia Cardos Cea mai mare realizare pentru noi va fi cand vom putea pune in contact micii producatori, impreuna cu clientii, pentru aceste produse obtinute in sistem gospodaresc.

Agroland este singura companie in stare sa reduca sau – in cel mai rau caz – sa nu mareasca preturile la nicio categorie de produse, deoarece majoritatea materiilor prime au fost achizitionate in toamna anului 2011. Pentru anul 2012, ne propunem vanzari de 12,5-14 milioane de euro, a declarat directorul general al Agroland. (Ioan ªerbanescu)

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....