Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroland vrea finalizarea 2012, in trimestrul i

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un comunicat de presa transmis in 7 februarie, Agroland face publica intentia societatii de a finaliza investitiile planificate pe anul 2012, inca din primul trimestru al acestui an.

Cel mai mare furnizor de pui de o zi a deschis, in luna ianuarie, doua dintre cele patru magazine planificate, in Ramnicu Valcea si Bailesti, inca doua urmand a fi deschise la Craiova si Targu Jiu.

Simultan cu acestea, pana la sfarsitul primului trimestru, vor fi inaugurate doua noi depozite la Roman si Ploiesti, va fi finalizat un nou sistem ERP si vor fi achizitionate trei mijloace de transport. Cele patru magazine mentionate reprezinta 30% din totalul investitiei planificate pentru 2012. Agroland intentioneaza, in acest an, sa inaugureze un total de 20 de magazine, dintre care 4 proprii si 16 francize.

Puii de o zi se afla printre produsele principale comercializate de reteaua Agroland, care se se preteaza la micile afaceri din domeniu. Conform directorului general al companiei, Horia Cardos Cea mai mare realizare pentru noi va fi cand vom putea pune in contact micii producatori, impreuna cu clientii, pentru aceste produse obtinute in sistem gospodaresc.

Agroland este singura companie in stare sa reduca sau – in cel mai rau caz – sa nu mareasca preturile la nicio categorie de produse, deoarece majoritatea materiilor prime au fost achizitionate in toamna anului 2011. Pentru anul 2012, ne propunem vanzari de 12,5-14 milioane de euro, a declarat directorul general al Agroland. (Ioan ªerbanescu)

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...