Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Agroli a deschis doar sapte magazine proprii din cele 20 planificate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroli Group a deschis doar sapte din cele 20 de magazine Crevedia Express planificate pentru anul acesta pe fondul retincentei detinatorilor de spatii comerciale de a incheia contracte pe termen lung.

Grupul de companii care va finaliza anul acesta afaceri de 70 mil. Euro este controlat de compania libaneza Agricola Holding, din care fac parte Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Jackmoris (productia de oua) si anuntase la inceputul acestui an ca intentioneaza sa investeasca un milion de euro in deschiderea a 20 de magazine proprii in spatii inchiriate din Capitala si localitatile limitrofe. Anul acesta au fost inaugurate insa doar sapte magazine, a opta unitate urmand a fi deschisa in ianuarie anul viitor.

Consumul de carne de pasare a continuat sa creasca anul acesta si va inregistra o crestere usoara si in 2010, potrivit reprezentantului Agroli. Anul viitor vor creste insa si importurile pentru ca se vor majora preturile produselor din carne de pasare realizate pe plan local, in lipsa subventiilor acordate pana la finalul acestui an.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...