Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroli a deschis doar sapte magazine proprii din cele 20 planificate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroli Group a deschis doar sapte din cele 20 de magazine Crevedia Express planificate pentru anul acesta pe fondul retincentei detinatorilor de spatii comerciale de a incheia contracte pe termen lung.

Grupul de companii care va finaliza anul acesta afaceri de 70 mil. Euro este controlat de compania libaneza Agricola Holding, din care fac parte Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Jackmoris (productia de oua) si anuntase la inceputul acestui an ca intentioneaza sa investeasca un milion de euro in deschiderea a 20 de magazine proprii in spatii inchiriate din Capitala si localitatile limitrofe. Anul acesta au fost inaugurate insa doar sapte magazine, a opta unitate urmand a fi deschisa in ianuarie anul viitor.

Consumul de carne de pasare a continuat sa creasca anul acesta si va inregistra o crestere usoara si in 2010, potrivit reprezentantului Agroli. Anul viitor vor creste insa si importurile pentru ca se vor majora preturile produselor din carne de pasare realizate pe plan local, in lipsa subventiilor acordate pana la finalul acestui an.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...