Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroli a deschis doar sapte magazine proprii din cele 20 planificate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroli Group a deschis doar sapte din cele 20 de magazine Crevedia Express planificate pentru anul acesta pe fondul retincentei detinatorilor de spatii comerciale de a incheia contracte pe termen lung.

Grupul de companii care va finaliza anul acesta afaceri de 70 mil. Euro este controlat de compania libaneza Agricola Holding, din care fac parte Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Jackmoris (productia de oua) si anuntase la inceputul acestui an ca intentioneaza sa investeasca un milion de euro in deschiderea a 20 de magazine proprii in spatii inchiriate din Capitala si localitatile limitrofe. Anul acesta au fost inaugurate insa doar sapte magazine, a opta unitate urmand a fi deschisa in ianuarie anul viitor.

Consumul de carne de pasare a continuat sa creasca anul acesta si va inregistra o crestere usoara si in 2010, potrivit reprezentantului Agroli. Anul viitor vor creste insa si importurile pentru ca se vor majora preturile produselor din carne de pasare realizate pe plan local, in lipsa subventiilor acordate pana la finalul acestui an.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...