Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroli group deschide un lant de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si oua pentru consum Agroli Group va deschide anul acesta 20 de magazine proprii in pietele agroalimentare sau in zonele rezidentiale din Capitala si in localitatile limitrofe.

Compania, cu afaceri de peste 50 de milioane de euro in 2007, a decis sa investeasca intr-un lant propriu de magazine pentru a putea ajusta mai usor stategia de dezvoltare a grupului. Primul magazin a fost deja inaugurat in cartierul Vitan din Bucuresti, urmand ca cel de-al doilea sa fie situat in cartierul Drumul Taberei.

Agroli Group s-a infiintat in mai 2006, cand un grup de investitori reprezentand Agricola Holding au achizitionat Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Avicola Gorneni.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...