Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroli group deschide un lant de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si oua pentru consum Agroli Group va deschide anul acesta 20 de magazine proprii in pietele agroalimentare sau in zonele rezidentiale din Capitala si in localitatile limitrofe.

Compania, cu afaceri de peste 50 de milioane de euro in 2007, a decis sa investeasca intr-un lant propriu de magazine pentru a putea ajusta mai usor stategia de dezvoltare a grupului. Primul magazin a fost deja inaugurat in cartierul Vitan din Bucuresti, urmand ca cel de-al doilea sa fie situat in cartierul Drumul Taberei.

Agroli Group s-a infiintat in mai 2006, cand un grup de investitori reprezentand Agricola Holding au achizitionat Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Avicola Gorneni.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...