Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroli group deschide un lant de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si oua pentru consum Agroli Group va deschide anul acesta 20 de magazine proprii in pietele agroalimentare sau in zonele rezidentiale din Capitala si in localitatile limitrofe.

Compania, cu afaceri de peste 50 de milioane de euro in 2007, a decis sa investeasca intr-un lant propriu de magazine pentru a putea ajusta mai usor stategia de dezvoltare a grupului. Primul magazin a fost deja inaugurat in cartierul Vitan din Bucuresti, urmand ca cel de-al doilea sa fie situat in cartierul Drumul Taberei.

Agroli Group s-a infiintat in mai 2006, cand un grup de investitori reprezentand Agricola Holding au achizitionat Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Avicola Gorneni.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...