Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Agroli group deschide un lant de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de carne de pasare si oua pentru consum Agroli Group va deschide anul acesta 20 de magazine proprii in pietele agroalimentare sau in zonele rezidentiale din Capitala si in localitatile limitrofe.

Compania, cu afaceri de peste 50 de milioane de euro in 2007, a decis sa investeasca intr-un lant propriu de magazine pentru a putea ajusta mai usor stategia de dezvoltare a grupului. Primul magazin a fost deja inaugurat in cartierul Vitan din Bucuresti, urmand ca cel de-al doilea sa fie situat in cartierul Drumul Taberei.

Agroli Group s-a infiintat in mai 2006, cand un grup de investitori reprezentand Agricola Holding au achizitionat Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Avicola Gorneni.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...