Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

AHDB Beef & Lamb, ”cap de afiș”, la Anuga!

Autor: Aura Alexa Ioanvineri, 18 septembrie, 2015

Luna viitoare la Koln,  în Germania, va avea loc un eveniment de anvergură: Anuga Food Fair, unde sunt așteptați să participle peste 6.800de expozanți din nu mai puțin de 100 de țări, unde vor fi experimentate ultimele noutăți în materie de alimente și băuturi.

 

AHDB Beef & Lamb va fi prezentă și va profita de această oportunitate pentru ca experții săi să-I poată inform ape ceilalți delegați despre sistemul SMC din MArea Britanie.

”Anuga ne oferă o platform ideală pentru a evidenția o parte din munca noastră inovatoare pe care o facem în dezvoltarea de produse, precum și pentru sprijinirea exporturilor noastre”, a declarat managerul de export al AHDB Beef &Lamb.

 

Aceștia vor prezenta o serie de carne premium, inclusive copase de carne de vită, maturate de pe os. În acest an, carnea de porc va avea o prezentare deosebită, astfel încât AHDB să poată evidenția produsele britanice dedicate exportului în restul Europei și Asia.

Exportatorii au, de asemenea, posibilitatea de a utiliza zona pentru a efectua întâlniri de afaceri. AHDB va participa active și la dineul britanic, din data de 12 octombrie, eveniment conceput special pentru a oferi oaspeților din industria alimentară, posibilitatea de a gusta carne de vită, miel și mâncăruri din carne de porc.

În colaborare cu Microsoft, Tetra Pak a conceput fabrica viitorului
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 4 aprilie 2019

Tetra Pak a colaborat cu Microsoft, ABB, SAP și Elettric80 pentru a digitiza producția de lactate, aceasta urmând a fi dezvăluită la evenimentul "Factory of the Future", de la Hannover Messe 2019.   Compania declară că dorește să ofere un sprijin mai mare clienților săi în era digitală, unde tehnologia digitală...

C.E., dispusă să tripleaze contingentul Tax Free al Ucrainei, la carnea de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 aprilie 2019

Comisia Europeană poate să tripleze cota de export fără taxe vamale pentru pieptul de pui dezosat pentru companiile de păsări din Ucraina, aducând-o la 70.000 de tone pe an, dacă Ucraina este de acord cu anumite taxe de import pe piept de pui din oase.   În 2018, Ucraina a devenit al treilea exportator de păsări de curte în...