Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ahead Logistics – servicii complete in distributia de bunuri de larg consum

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Ahead Logistics este o firma cu actionariat majoritar german (Ahead Logistics GMBH) care ofera urmatoarele servicii: logistica, distributie si casa de expeditii.
Baza activitatii companiei este gasirea de solutii de transport si depozitare adaptate asteptarilor clientilor, Ahead Logistics propunandu-si sa creeze o metoda de transport individuala pentru fiecare client; datorita acestui fapt, firma este lider pe piata Europei.

Pozitia unica pe care Ahead Logistics a castigat-o se datoreaza eforturilor continue din dezvoltare si cercetare. Totodata, firma mai detine si un centru de logistica in apropierea orasului Ploiesti (10 km de parcul industrial Ploiesti).

Servicii

DEPOZITARE
Compania ofera multiple posibilitati de depo­zitare intr-un centru logistic, in apropierea orasului Ploiesti, care are urmatoarele caracteristici:
• suprafata totala teren: 67.000 mp;
• 2 linii de cale ferata conectate la reteaua natio­nala de cai ferate;
• platforma: 16.000 mp, pe care sunt construite 2 depozite cu o suprafata totala de 8.480 mp;
• o cladire de birouri de 305 mp.

Depozitele si perimetrul aferent sunt prevazute cu sisteme anti-efractie si camere de suprave­ghere, iar monitorizarea este asigurata de o firma de paza.

Depozitul Ahead Logistics din Ploiesti este ca­racterizat de o capacitate mare de depozitare a containerelor, precum si de un numar foarte mare de autovehicule si autoturisme (cca. 1.000 buc.) sau camioane (cca. 250 –300 autotrenuri), fapt care deosebeste compania de altele din domeniul distributiei de produse de larg consum.

TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL CU MASINI PROPRII
Ahead Logistics, avand in baza un numar total de 44 de camioane noi, dotate cu GPS, sistem care poate fi accesat si de clienti:
• 20 semiremorci cu prelata
( 23 To, 93 mc, 13.620 L utila),
• 22 semiremorci cu temperatura controlata (23 To, 93 mc, 13.620 L utila),
• 2 autoutilitare cu temperatura controlata (16 To)

CASA DE EXPEDITII
Cu ajutorul specialistilor Ahead Logistics, compania ofera colaboratorilor si partenerilor servicii de transport intern si international in cele mai bune conditii si la cele mai avantajoase preturi, cu destinatiile din Romania spre si dinspre vestul Europei (Germania, Franta, Benelux, Spania, tarile scandinave etc.).

Aceste facilitati sunt completate de urmatoarele avantaje competitive:
• Rapiditate in derularea comenzilor;
• Monitorizare permanenta prin GPS pentru toate camioanele, sistem care poate fi accesat si de clienti;

Pachet complet de asigurare (CASCO, CMR intern / extern pana la 100.000 EUR – prin Allianz Tiriac, Carte Verde).

Posibilitati de extindere
In cazul unor contracte ferme si de lunga durata, Ahead Logistics ofera posibilitatea de a-si diversifica flota de camioane pentru a putea pune la dispozitie orice tip de camion, autoutilitara, semiremorca.

O echipa de experti lucreaza in beneficiul clientilor si ramane la dispozitia acestora pentru orice informatii suplimentare.

La Indagra 2017, Testo anunță marea premieră a anului 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 26 octombrie 2017

Prezentă ca de fiecare dată la Indagra, compania Testo a atras la standul pe care îl are amenajat în Pavilionul central numeroși specialiști interesați de soluțiile tehnologice furnizate pentru industria alimentară din România.   Special pentru revista Meat.Milk., domnul Horațiu Bașa, Directorul General al firmei a declarat...

CTP investește 18 milioane de euro în dezvoltarea a două parcuri logistice
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 septembrie 2017

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi continua expansiunea la nivel national si investeste circa 18 milioane de euro in achizitionarea a doua parcuri logistice, in orasele Ineu si Salonta, de la compania slovaca IPEC...