Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ahold Delhaise a schimbat managementul operațiunilor din România

Autor: Nora Marinvineri, 6 iulie, 2018

Grupul olandezo-belgian, Ahold Delhaise, deținător al magazinelor Cora și Mega Image a decis schimarea managementului oprațiunilor din România.

 

Potrivit European Supermarket Magazine, noul CEO a fost numit domnul Frans Muller. Fostul manager general, Vassilis Stavrou a început o nouă carieră în cadrul firmei Alfa Beta Group, din Grecia, înlocuindu-l pe predecesorul său, Leonidas Vrettakos. De menționat faptul că Vassilis Stavrou este artizanul extinerii rețelei Mega Image în România.

 

Ahold Delhaise nu a oferit nicio informație privind mandatul domnului Frans Muller, dar se speculează faptul că în perioada următoare se va acționa în sensul mărării rețelei de magazine Mega Image în Trnasilvania dar și la nivel rural, în Muntenia. Concomitent, se va demara o dinamizare a magazinelor Cora. (]n imagine, domnul Frans Muller)

Profi a deschis magazinul cu numărul 1000
Autor: Mircea Demeter  /   marți, 4 iunie 2019

Potrivit European Supermarket Magazine, lantul de retail Profi a devenit primul retailer din România care a deschis 1.000 de magazine.   Dintre acestea, retailerul a administrează circa 500 de magazine în orașe medii, orașe mici și sate din România și este unul dintre lanțurile cu amănuntul cu cea mai rapidă creștere din...

Studiu: Neuromarketingul și comunicarea cu consumatorii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 mai 2019

(Comunicat) Mullen şi iSense Solutions au realizat un nou studiu sub umbrela Bold by Lowe Group, în care au analizat aportul pe care îl are calitatea execuției în comunicarea cu consumatorii. Au făcut această analiză printr-o cercetare care a îmbinat instrumentele clasice de research cu tehnici inovatoare, precum eye-tracking, EEG şi...