Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ahold Delhaise a schimbat managementul operațiunilor din România

Autor: Nora Marinvineri, 6 iulie, 2018

Grupul olandezo-belgian, Ahold Delhaise, deținător al magazinelor Cora și Mega Image a decis schimarea managementului oprațiunilor din România.

 

Potrivit European Supermarket Magazine, noul CEO a fost numit domnul Frans Muller. Fostul manager general, Vassilis Stavrou a început o nouă carieră în cadrul firmei Alfa Beta Group, din Grecia, înlocuindu-l pe predecesorul său, Leonidas Vrettakos. De menționat faptul că Vassilis Stavrou este artizanul extinerii rețelei Mega Image în România.

 

Ahold Delhaise nu a oferit nicio informație privind mandatul domnului Frans Muller, dar se speculează faptul că în perioada următoare se va acționa în sensul mărării rețelei de magazine Mega Image în Trnasilvania dar și la nivel rural, în Muntenia. Concomitent, se va demara o dinamizare a magazinelor Cora. (]n imagine, domnul Frans Muller)

ESM: Kaufland România a lansat primul card de loialitate
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 18 februarie 2019

Publicația de circulație europeană European Supermarket Magazine anunță că retailerul Kaufland România a lansat primul program de loialitate, care va recompensa clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte de loialitate și alte beneficii.   În viitor, distribuitorul intenționează să introducă promoții personalizate...

Rețeaua Penny Market a încheiat anul 2018 cu 236 de magazine
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Planul ambițios de expansiune al REWE România a continuat și în luna decembrie cu deschiderea a opt magazine Penny Market în șapte județe din România și în capitală. Rețeaua a ajuns astfel la 236 de magazine operaționale în România.   Toate cele 236 de magazine Penny Market, construite sau remodelate în...