Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Air Liquide a deschis un nou centru de umplere gaze industriale la Cluj

Autor: Meat MIlkjoi, 31 iulie, 2014

Compania Air Liquide România, filiala locală a grupului francez din industria gazelor Air Liquide, cu venituri totale de peste 15 mld. euro şi 50.000 de angajaţi, a deschis un centru de umplere pentru gazele industriale în municipiul Cluj-Napoca, informează ZF.

Noul centru Air Liquide, destinat îmbutelierii gazelor şi a amestecurilor de gaze, va fi complet funcţional până la finalul acestui an, conform unui comunicat al companiei. În prezent, francezii deţin încă trei unităţi de producţie pe piaţa locală: o unitate de separare a aerului la Călăraşi, un centru de umplere şi distribuţie pentru buteliile de gaze industriale la Buzău şi o unitate de producţie pentru acetilenă, la Brăila.

’’Noul centru de umplere situat în Cluj va permite companiei noastre o deservire mai bună a clienţilor din nordul şi vestul României pentru segmentele industriale precum procesarea produselor alimentare, automotive, manufactură şi energie sau laboratoare’’, se arată în comunicatul Air Liquide România. În ultimii şapte ani compania a investit peste 30 de milioane de euro în facilităţile industriale pe care le oferă.(mai multe pe www.zf.ro).

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...