Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Air Liquide Romania este Partener al EXPO-Conferinței Meat & Milk 2015

Autor: Maria Demetriadluni, 4 mai, 2015

Air Liquide Romania va participa în calitate de Partener la EXPO-Conferința Internațională Meat & Milk 2015, evenimant care se va desfășura în zilele de 3, 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Compania Air Liquide Romania își va prezenta cele mai noi produse și servicii din domeniul gazelor industriale în standul pe care îl va organiza în cadrul secțiunii Expo.

 

Amintim că Air Liquide Romania își va deschide un nou centru pentru imbutelierea gazelor industriale si alimentare in Cluj-Napoca. Compania Air Liquide Romania, filiala locala a grupului francez din industria gazelor Air Liquide, isi intareste pozitia pe piata din Romania prin deschiderea unui nou centru de imbuteliere gaze industriale si alimentare in Cluj-Napoca.

 

Air Liquide Romania este prezenta pe piata nationala din 1999, fiind producator de gaze si furnizor de tehnologii, servicii si gaze destinate utilizarii in industria alimentara, industria grea, industria auto, sanatate si mediu. In prezent Air Liquide mai detine in Romania o unitate de separarea a aerului la Calarasi, o fabrica de acetilena la Braila, un centru de imbuteliere la Buzau si o retea de distributie gaze imbuteliate cu acoperire nationala.

 

Noul centru de imbuteliere finalizat la Cluj-Napoca in urma unei investitii de 5 milioane de euro va permite dezvoltarea zonei de nord-vest a Romaniei si o mai mare eficienta in deservirea clientilor existenti. Totodata acest lucru va creste fiabilitatea lantului logistic asigurand eficienta in productia si distributia de gaze imbuteliate. Produsele imbuteliate la Cluj-Napoca vor deservi clientii din industria alimentara, automotive, manufactura si energie sau laboratoare.

Pentru industria de procesare a carnii noul centru va permite productia gamei destinata industriei alimentare si anume ALIGAL – Solutii pentru Carne, o gama completa de solutii intr-un pachet unic, personalizat in asa fel incat sa satisfaca cerintele de calitate, igiena, siguranta si cele legate de proces.

 

Prin tehnologii de noua generatie, centrul de imbuteliere din Cluj-Napoca va produce, pe langa gazele industriale si gama completa de butelii si baterii ALIGAL acest lucru insemnand gaze pure sau mixate fiecare avand ca destinatie ambalarea in atmosfera modificata a unui anumit segment de produse alimentare din industria carnii: ALIGAL 1 pentru ambalarea produselor uscate, ALIGAL 2  pentru ambalarea produselor umede si ALIGAL 3 pentru ambalarea carne rosie precum si mixturi de gaz, cele mai folosite fiind de exemplu ALIGAL 17 pentru produsele procesate si ALIGAL 27 pentru carnea proaspata.

Atfel Air Liquide prin gama ALIGAL ofera solutii pentru toate tipurile de operatii de procesare a carnii, incluzand carnea proaspata si preparatele din carne, de la sacrificare, la procesarea primara si secundara si pana la ambalarea produsului final.

Printre referintele principale in Romania amintim companii ca Smithfield Prod, Transavia, Westfleisch, si altele.

Air Liquide este lider mondial in gaze, tehnologii si servicii pentru industrie, sanatate si mediu, si este prezenta în peste 80 de tari, cu mai mult de 50.000 de angajati deservind mai mult de 2 milioane de clienti la nivel mondial. In anul 2013 veniturile totale ale grupului Air Liquide au fost estimate la 15,2 miliarde de euro.

 

Date de contact

 

AIR LIQUIDE ROMANIA S.R.L.: Bd. Mircea Eliade, Nr.18, Et.1, Sector 1, BUCURESTI, 012015, ROMANIA

Tel. 021-311.96.80 / Fax 021-311.96.85. email: office@airliquide.com, www.airliquide.ro  , www.airliquide.com

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.   Fiecare zi va debuta cu...

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!
Autor: meatmilk  /   luni, 15 ianuarie 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte...