Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alba market va deschide doua magazine in februarie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La inceputul lunii februarie 2011, Alba Market, reteaua de retail infiintata de grupul Elit Alba Iulia, va mai deschide doua magazine la Sibiu. Impreuna, acestea vor avea o suprafata de circa 1.300 mp, fiind locatii de proximitate, anunta compania.

La finalul anului trecut, Alba Market a mai deschis doua magazine in Sibiu si unul in Petrosani. Primul magazin Alba Market a fost deschis in septembrie 2010, in complexul comercial Alba Mall din Alba Iulia.

Retail Alba este o companie din grupul de firme Elit Alba Iulia, care detine producatorul de mezeluri si preparate din carne Elit Cugir, unul dintre procesatorii de top din Romania.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...