Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alba market va deschide doua magazine in februarie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La inceputul lunii februarie 2011, Alba Market, reteaua de retail infiintata de grupul Elit Alba Iulia, va mai deschide doua magazine la Sibiu. Impreuna, acestea vor avea o suprafata de circa 1.300 mp, fiind locatii de proximitate, anunta compania.

La finalul anului trecut, Alba Market a mai deschis doua magazine in Sibiu si unul in Petrosani. Primul magazin Alba Market a fost deschis in septembrie 2010, in complexul comercial Alba Mall din Alba Iulia.

Retail Alba este o companie din grupul de firme Elit Alba Iulia, care detine producatorul de mezeluri si preparate din carne Elit Cugir, unul dintre procesatorii de top din Romania.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...