Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alba market va deschide doua magazine in februarie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La inceputul lunii februarie 2011, Alba Market, reteaua de retail infiintata de grupul Elit Alba Iulia, va mai deschide doua magazine la Sibiu. Impreuna, acestea vor avea o suprafata de circa 1.300 mp, fiind locatii de proximitate, anunta compania.

La finalul anului trecut, Alba Market a mai deschis doua magazine in Sibiu si unul in Petrosani. Primul magazin Alba Market a fost deschis in septembrie 2010, in complexul comercial Alba Mall din Alba Iulia.

Retail Alba este o companie din grupul de firme Elit Alba Iulia, care detine producatorul de mezeluri si preparate din carne Elit Cugir, unul dintre procesatorii de top din Romania.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...