Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Albalact va participa la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkmiercuri, 20 februarie, 2019

Una dintre cele mai mari companii de lactate din România, Albalact, firmă aflată în portofoliul Lactalis, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.

 

Și de această dată, Albalact își va expune cele mai noi produse din categoria premium, la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.

 

Cu marca Zuzu, Albalact este liderul pieței de lapte încă din anul 2008, cu o tradiție de peste 40 de ani în această industrie.

 

Albalact este dovada că industria de lactate românească a avansat foarte mult, s-a aliniat cerințelor actuale de calitate și siguranță alimentară, dar și-a păstrat prospețimea și savoarea românească, pe care consumatorii le apreciază mai mult că niciodată.

 

Albalact produce lapte și lactate proaspete într-una dintre cele mai moderne fabrici din Europa Centrală și de Est – fabrica de la Oiejdea din județul Alba. Compania dezvoltă o gamă diversificată de brânzeturi în fabrica Rarăul din Bucovina, pe care a achiziționat-o în 2008 și care are o îndelungată tradiție în producția de brânză și cașcaval.

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...