Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aldi printre supermarket-urile cu cea mai mare performanta din irlanda

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatprocess.com, rapoarte realizate de Kantar Worldpanel arata ca Aldi este unul dintre cele mai performante supermarket-uri din sectorul comertului cu produse alimentare din Irlanda.

Dupa cum declara directorul comercial al Kantar Worldpanel, David Berry, succesul lantului de supermarket-uri este reflectat in rata sa de crestere de 29,8%.

Berry a pus performanta puternica a Aldi pe seama combinatiei de magazine deschise, campaniei de promovare intensa si o evolutie consistenta a bunurilor oferite in magazine. Acesta a adaugat: Toate acestea inseamna ca Aldi si-a stabilit puternic pozitia pe locul 5 in Irlanda cu o cota de piata de 6%.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...