Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aldi printre supermarket-urile cu cea mai mare performanta din irlanda

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatprocess.com, rapoarte realizate de Kantar Worldpanel arata ca Aldi este unul dintre cele mai performante supermarket-uri din sectorul comertului cu produse alimentare din Irlanda.

Dupa cum declara directorul comercial al Kantar Worldpanel, David Berry, succesul lantului de supermarket-uri este reflectat in rata sa de crestere de 29,8%.

Berry a pus performanta puternica a Aldi pe seama combinatiei de magazine deschise, campaniei de promovare intensa si o evolutie consistenta a bunurilor oferite in magazine. Acesta a adaugat: Toate acestea inseamna ca Aldi si-a stabilit puternic pozitia pe locul 5 in Irlanda cu o cota de piata de 6%.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...