Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aldi printre supermarket-urile cu cea mai mare performanta din irlanda

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatprocess.com, rapoarte realizate de Kantar Worldpanel arata ca Aldi este unul dintre cele mai performante supermarket-uri din sectorul comertului cu produse alimentare din Irlanda.

Dupa cum declara directorul comercial al Kantar Worldpanel, David Berry, succesul lantului de supermarket-uri este reflectat in rata sa de crestere de 29,8%.

Berry a pus performanta puternica a Aldi pe seama combinatiei de magazine deschise, campaniei de promovare intensa si o evolutie consistenta a bunurilor oferite in magazine. Acesta a adaugat: Toate acestea inseamna ca Aldi si-a stabilit puternic pozitia pe locul 5 in Irlanda cu o cota de piata de 6%.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...