Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aldi printre supermarket-urile cu cea mai mare performanta din irlanda

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatprocess.com, rapoarte realizate de Kantar Worldpanel arata ca Aldi este unul dintre cele mai performante supermarket-uri din sectorul comertului cu produse alimentare din Irlanda.

Dupa cum declara directorul comercial al Kantar Worldpanel, David Berry, succesul lantului de supermarket-uri este reflectat in rata sa de crestere de 29,8%.

Berry a pus performanta puternica a Aldi pe seama combinatiei de magazine deschise, campaniei de promovare intensa si o evolutie consistenta a bunurilor oferite in magazine. Acesta a adaugat: Toate acestea inseamna ca Aldi si-a stabilit puternic pozitia pe locul 5 in Irlanda cu o cota de piata de 6%.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...