Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aldis-crestere cu 20% in s1

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

George Naghi, actionarul majoritar al producatorului de mezeluri Aldis din Calarasi, a declarat, pentru portalul infocarne.ro, ca in primele sase luni ale acestui an vanzarile companiei s-au majorat cu 20% fata de 2009, pe fondul cresterii vanzarilor de carne proaspata catre lanturile de magazine din retailul modern.

„In 2009 am avut rezultate mai mici comparativ cu 2008 ca urmare a scaderii preturilor, insa dupa primele sase luni ale acestui an deja inregistram un plus de 20% la cifra de afaceri fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a spus Naghi.

Aldis Calarasi, unul dintre cei mai mari producatori locali de mezeluri, a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 292,4 de milioane de lei (circa 69 mil. euro), in scadere cu 13,4% in lei si 24,7% in euro comparativ cu rezultatele inregistrate in anul 2008, potrivit informatiilor aparute pe site-ul Registrului Comertului. In aceeasi perioada, profitul brut al companiei s-a injumatatit, de la 7 milioane de lei (1,9 mil. euro) la 3,2 mil. lei (0,76 mil. euro) in 2009.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...