Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aldis-crestere cu 20% in s1

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

George Naghi, actionarul majoritar al producatorului de mezeluri Aldis din Calarasi, a declarat, pentru portalul infocarne.ro, ca in primele sase luni ale acestui an vanzarile companiei s-au majorat cu 20% fata de 2009, pe fondul cresterii vanzarilor de carne proaspata catre lanturile de magazine din retailul modern.

„In 2009 am avut rezultate mai mici comparativ cu 2008 ca urmare a scaderii preturilor, insa dupa primele sase luni ale acestui an deja inregistram un plus de 20% la cifra de afaceri fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a spus Naghi.

Aldis Calarasi, unul dintre cei mai mari producatori locali de mezeluri, a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 292,4 de milioane de lei (circa 69 mil. euro), in scadere cu 13,4% in lei si 24,7% in euro comparativ cu rezultatele inregistrate in anul 2008, potrivit informatiilor aparute pe site-ul Registrului Comertului. In aceeasi perioada, profitul brut al companiei s-a injumatatit, de la 7 milioane de lei (1,9 mil. euro) la 3,2 mil. lei (0,76 mil. euro) in 2009.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...