Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aldis va avea o nouă fermă de porci

Autor: Meat MIlkjoi, 19 decembrie, 2013

Investitorul libanez Hanna Rabih Daher (26 de ani), care a achi­zi­ţio­nat în urmă cu aproximativ un an fer­ma agricolă de 2.000 de hectare deţinută de producătorul de mezeluri Aldis, face pa­sul către creşterea porcilor cu o ex­ploa­taţie de 2.000 de capete. În acest sens, omul de afaceri libanez a depus un dosar pentru a obţine unda verde din partea autorităţilor.

„Se dispune emiterea autorizaţiei integrate de mediu pentru Aldis AP în sco­pul desfăşurării activităţii: instalaţii pen­tru creşterea intensivă a porcilor cu o capacitate mai mare de 2.000 de locuri pen­tru porcii de producţie peste 30 kg“, se arată într-un document oficial.

Reprezentanţii Aldis AP, compania de­ţinută de libanezul Hanna Rabih Daher, nu au putut fi contactaţi ieri pentru a obţine mai multe detalii în pri­vinţa acestei investiţii.

Hanna Rabih Daher este şi preşe­din­tele şi directorul general al pro­du­că­torului de furaje Nutricom Călăraşi, cu afaceri de 45 milioane de euro/an. Nu­tricom este controlat de firma Agrigento Holdings, înregistrată în Cipru.(Mai multe, pe www.agrointel.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...