Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Alege produse profesionale de refrigerare de la TC România

Autor: meatmilkvineri, 25 ianuarie, 2019

(Comunicat) De la firma TC Romania nu numai ca se pot achizitiona echipamente pentru supermarketuri, depozite, productie de alimente, cafenele si restaurante,  compania ofera si un ciclu complet de servicii necesare pentru a lansa astfel de produse frigorifice.

 

Avand in vedere ca aceste echipamente frigorifice sunt proiectate pentru supermarket-uri, magazine alimentare, baruri, restaurante, pizzerii, fast-food-uri, bucatarii profesionale, catering, nu exista niciun magazin alimentar sau o unitate de catering fara echipamente frigorifice. Orice echipament de refrigerare trebuie sa respecte anumite standarde si cerinte. TC Romania ofera astfel de echipamente clientilor sai. Pe site-ul de prezentare al companiei exista o gama variata si moderna de produse destinate HORECA.

Gama de produse

 

Echipamentul frigorific este un nume comun pentru un numar foarte mare de aparate, de la vitrinele frigorifice, la congelatoarele extreme. Astfel, acestea pot fi grupate in:

 

  • Vitrine frigorifice. Ele pot avea diferite regimuri de temperatura, forma si design. Majoritatea modelelor de vitrine frigorifice au in comun prezenta unui capac din sticla si a luminii de fundal stralucitoare.

 

  • Echipamente frigorifice pentru spatii auxiliare si de lucru.

 

  • Congelatoare, mese si camere pentru inghetarea rapida (abatitoarele sau blast chiller).

 

  • Masini de gheata

 

  • Echipamente de refrigerare pentru cofetarie. Toti producatorii de produse de cofetarie trebuie sa asigure conditiile de depozitare corespunzatoare. Daca vrei sa folosesti echipamente de refrigerare, acestea pot fi cumparate de la TC Romania, iar bunurile tale nu se vor strica.

Cum sa alegi echipamentele frigorifice potrivite

 

Daca ai indoieli cu privire la ce fel de echipament de refrigerare sa cumperi, este mai bine sa ai incredere in opinia profesionistilor. Costul unor astfel de echipamente difera, iar expertii TC Romania te vor ajuta sa determini tipul si capacitatea echipamentului de care ai nevoie. Acesti experti vor tine cont de toate nuantele – de la numarul clientilor pe care ii ai si pana la zona in care vor fi amplasate.

 

Daca este necesar, te vor ajuta sa alegi corect echipamentele frigorifice profesionale de care ai nevoie pentru firma ta. Un rol foarte important il au, atunci cand intentionezi sa instalezi vitrine speciale. Pentru acest lucru sunt folositi unii dintre cei mai buni marketeri, tehnologi alimentari si specialisti de intretinere a echipamentelor.

TC România: Cum se întrețin corect vitrinele frigorifice
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) Există anumite sfaturi de utilizare simple pentru ca echipamentele de refrigerare, mai ales vitrinele frigorifice, achiziționate de la TC România, să vă deservească pentru o perioadă lungă, fără probleme care să necesite reparații complexe și costisitoare.   Întreținerea corectă a echipamentelor producătoare...

Dunwell cucerește 15% din piața logistică încă din primul an
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) La doar un an de la înființare, Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj specializată exclusiv pe segmentul industrial și logistic din România, reușește performanța de a-și depăși obiectivele stabilite inițial. In 2018, brokerii de la Dunwell au facilitat cu succes tranzactii pentru 76.600 mp de spații industriale...