Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alexandru Jurconi este noul purtător de cuvânt al ARC

Autor: Ilie Stoianjoi, 21 martie, 2013

Prin decizie a domnului Ovidiu Dușleag, Președinte al Asociației Române a Cărnii, domnul Alexandru Jurconi a fost desemnat purtător de cuvânt al instituției.

Ajexandru Jurconi va reprezenta ARC în relația cu mass-media, va elabora și va coordona campanii de imagine în beneficiul ARC, cu respectarea valorilor membrilor Asociației.

Menționăm că noul purtător de cuvânt este și președinte al asociației Pro Agro, organizație care reunește Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România, Uniunea Crescătorilor de Păsări din România, Organizaţia Naţională Interprofesională Vitivinicolă, Liga Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii din România, Asociaţia Naţională a Tinerilor Producători Agricoli, Patronatul Producătorilor, Prelucrătorilor, Imporatatorilor, Exportatorilor şi Distribuitorilor de Plante Medicinale şi Similare precum şi Suplimente Nutriţionale – Planta Romanica.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...