Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimentaria 2018: Adaptat la trend, Toneli Holding iese in forta pe piata internationala

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 18 aprilie, 2018

Desi este prezenta pentru prima data la targul Alimentaria, compania Toneli Holding dovedeste ca raspunde prompt si cu o oferta deosebit de consistenta, din punct de vedere al calitatii si al inovatiei, celor mai noi tendinte ale pietelor internationale.

 

Astfel, dupa cum ne-a declarat doamna Mihaela Moisa-Marketing Manager al firmei, prezenta firmei pe care o reprezinta la targul din Barcelona are ca scop, in primul rand, testarea pietei, captarea de capital de imagine, extinderea de contacte internationale si studierea preferintelor occidentale.

 

Asta nu inseamna ca actiunile de export sunt scoase din calcul, compania avand pana in momentul de fata un procent de 15 % pe acest segment, din totalul volumului de afaceri.

 

Asadar, pentru a capta atentia beneficiarilor externi, Toneli Holding propune oua obtinute de la pasari crescute in sistem free range, ouale destinate special copiilor, cu marca Tonelli Kids, dar si oua imbogatite cu seleniu si oua imbogatite cu Omega 3.

 

In acest fel, se spera ca, in scurt timp, operatiunile de export sa se dinamizeze in mod accentuat, noi tari adaugandu-se pe lista din care, acum, putem aminti Belgia, Italia, Suedia si Africa de Sud. (Corerspondenta de la Barcelona, 17 aprilie 2018, Ilie Stoian)

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...