Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimentaria 2018: Adaptat la trend, Toneli Holding iese in forta pe piata internationala

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 18 aprilie, 2018

Desi este prezenta pentru prima data la targul Alimentaria, compania Toneli Holding dovedeste ca raspunde prompt si cu o oferta deosebit de consistenta, din punct de vedere al calitatii si al inovatiei, celor mai noi tendinte ale pietelor internationale.

 

Astfel, dupa cum ne-a declarat doamna Mihaela Moisa-Marketing Manager al firmei, prezenta firmei pe care o reprezinta la targul din Barcelona are ca scop, in primul rand, testarea pietei, captarea de capital de imagine, extinderea de contacte internationale si studierea preferintelor occidentale.

 

Asta nu inseamna ca actiunile de export sunt scoase din calcul, compania avand pana in momentul de fata un procent de 15 % pe acest segment, din totalul volumului de afaceri.

 

Asadar, pentru a capta atentia beneficiarilor externi, Toneli Holding propune oua obtinute de la pasari crescute in sistem free range, ouale destinate special copiilor, cu marca Tonelli Kids, dar si oua imbogatite cu seleniu si oua imbogatite cu Omega 3.

 

In acest fel, se spera ca, in scurt timp, operatiunile de export sa se dinamizeze in mod accentuat, noi tari adaugandu-se pe lista din care, acum, putem aminti Belgia, Italia, Suedia si Africa de Sud. (Corerspondenta de la Barcelona, 17 aprilie 2018, Ilie Stoian)

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Angst
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Acum, când se apropie cele două mari sărbători, cea a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, ele sunt întâmpinate de grupul de firme Angst-Salsi de pe poziția celor care au probat faptul că au reușit să fie nr. 1 în privința calității produselor din carne.   Indiferent de gama de produse la care ne-am referi, ele...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Cris-Tim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Cris-Tim inseamna un sfert de secol de existenta, companie pornita din dorinta mea si a sotiei mele, de a oferi romanilor posibilitatea de a manca sanatos!   Intre timp, tot ce am creeat  s-a transformat si am devenit  un grup de companii, atat in mezeluri, dar si in produse lactate, catering, culturi cerealiere, ferma de vaci.  In...