Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Alimentaria 2018: Adaptat la trend, Toneli Holding iese in forta pe piata internationala

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 18 aprilie, 2018

Desi este prezenta pentru prima data la targul Alimentaria, compania Toneli Holding dovedeste ca raspunde prompt si cu o oferta deosebit de consistenta, din punct de vedere al calitatii si al inovatiei, celor mai noi tendinte ale pietelor internationale.

 

Astfel, dupa cum ne-a declarat doamna Mihaela Moisa-Marketing Manager al firmei, prezenta firmei pe care o reprezinta la targul din Barcelona are ca scop, in primul rand, testarea pietei, captarea de capital de imagine, extinderea de contacte internationale si studierea preferintelor occidentale.

 

Asta nu inseamna ca actiunile de export sunt scoase din calcul, compania avand pana in momentul de fata un procent de 15 % pe acest segment, din totalul volumului de afaceri.

 

Asadar, pentru a capta atentia beneficiarilor externi, Toneli Holding propune oua obtinute de la pasari crescute in sistem free range, ouale destinate special copiilor, cu marca Tonelli Kids, dar si oua imbogatite cu seleniu si oua imbogatite cu Omega 3.

 

In acest fel, se spera ca, in scurt timp, operatiunile de export sa se dinamizeze in mod accentuat, noi tari adaugandu-se pe lista din care, acum, putem aminti Belgia, Italia, Suedia si Africa de Sud. (Corerspondenta de la Barcelona, 17 aprilie 2018, Ilie Stoian)

Alimentaria 2018: Avicarvil doreste sa depaseasca nivelul de 30 % in activitatea de export
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 aprilie 2018

Cu o participare de traditie, aici, la targul international Alimentaria 2018, de la Barcelona, compania Avicarvil se distinge in randul expozantilor romani prin oferta bloc pe care o face partenerilor externi. Potrivit domnului Emanuel Manolache-Export Manager al firmei, Avicarvil propune companiilor straine intreaga gama de carne de pasare...

La Alimentaria, Zimbria imbie Spania cu delicii din Covurlui
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 16 aprilie 2018

Prezenta constant la evenimentele internationale, Zimbria, care de aceasta data promoveaza prin afisaj compania Dru Agro, imbie vizitatorii targului Alimentaria 2018 cu delicii traditionale manufacturate dupa stravechi retete din zona Covurluiului.   Aflata la standul firmei, doamna Maria Kurtukuz ne-a declarat cà, de aceasta data,...