Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Alimentaria 2018: Inca un succes international pentru Agricola Bacau

Autor: Ilie Stoianluni, 16 aprilie, 2018

La fel ca in alte dati, Agricola Bacau se dovedeste cea mai dinamica firma din Romania, atunci cand participa la un eveniment international.

 

Asa se intampola si de aceasta data, compania fiind reprezentata la standurile despre care putem spune ca sunt cele mai mari, din randul firmelor romanesti, de Agricola, Salbac, Avicola Lumina si Europrod.

 

Socotind o participare de traditie, la Alimentaria, Agricola Bacau se adreseaza de aceasta data, in primul rand, beneficiarilor din zona procesarii si din zona HoReCa, pentru acestia expunand produse din categoria puiului industrial, dar si celebrui Pui Fericit in ambalaje mari, moderne.

 

Cu o cota de piata de 58 % pe piata crud-uscatelor, Salbac propune partenerilor straini la fel de celebrul Salam de Sibiu pe care il produce fabrica bacauana, dar si mititeii gustosi care reprezinta cca 60 % din ponderea exportului acestei firme din componenta grupului Agricola.

 

Desigur, Avicola Lumina isi promoveaza Ouale Ochioase si Ouale Inimoase, lansate in toamna trecuta in premiera, pe piata din Romania, dar si oua obtinute de la gaini crescute in sistem free range si oua antistres.

 

Ce-a de a patra firma din componenta grupului, Europrod, expune o larga gama de produse ready to eat si, ca noutate, ready meal vegetal dar si fara e-uri, fiind cunoscuta apetenta din ce in ce mai mare a consumatorilor occidentali, pentru produse alimentare naturale.

 

Cu siguranta, prezenta firmelor din grupul Agricola, va fi un succes, la standuri incepand inca de la primele ore dialoguri cu actuali sau viitori beneficiari externi. (Corespondenta de la Barcelona-16 aprilie 2018, Ilie Stoian)

APRIL și-a schimbat conducerea
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 aprilie 2018

(Comunicat) În ziua de 20 aprilie a avut loc Adunarea Generală a APRIL. Pe ordinea de zi, pe lângă alte aspecte de interes comun, a avut loc și alegerea noii conduceri a asociației pentru următorii patru ani. Totodată, în urma votului celor prezentți, s-a stabilit și componența noului Comitet Director format din 15 membri. Companiile...

Salamul de Sibiu, vedetă la Alimentaria 2018
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 19 aprilie 2018

Târgul Alimentaria 2018 a prilejuit Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu din România declanșarea acțiunilor de promovare pe plan internațional a acestui produs-vedetă, protejat prin certificarea europeană IGP.   Cu un stand excelent organizat în Hala 1, acolo unde au fost expuse exclusiv produse de lux și premium,...