Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimentaria 2018: Inca un succes international pentru Agricola Bacau

Autor: Ilie Stoianluni, 16 aprilie, 2018

La fel ca in alte dati, Agricola Bacau se dovedeste cea mai dinamica firma din Romania, atunci cand participa la un eveniment international.

 

Asa se intampola si de aceasta data, compania fiind reprezentata la standurile despre care putem spune ca sunt cele mai mari, din randul firmelor romanesti, de Agricola, Salbac, Avicola Lumina si Europrod.

 

Socotind o participare de traditie, la Alimentaria, Agricola Bacau se adreseaza de aceasta data, in primul rand, beneficiarilor din zona procesarii si din zona HoReCa, pentru acestia expunand produse din categoria puiului industrial, dar si celebrui Pui Fericit in ambalaje mari, moderne.

 

Cu o cota de piata de 58 % pe piata crud-uscatelor, Salbac propune partenerilor straini la fel de celebrul Salam de Sibiu pe care il produce fabrica bacauana, dar si mititeii gustosi care reprezinta cca 60 % din ponderea exportului acestei firme din componenta grupului Agricola.

 

Desigur, Avicola Lumina isi promoveaza Ouale Ochioase si Ouale Inimoase, lansate in toamna trecuta in premiera, pe piata din Romania, dar si oua obtinute de la gaini crescute in sistem free range si oua antistres.

 

Ce-a de a patra firma din componenta grupului, Europrod, expune o larga gama de produse ready to eat si, ca noutate, ready meal vegetal dar si fara e-uri, fiind cunoscuta apetenta din ce in ce mai mare a consumatorilor occidentali, pentru produse alimentare naturale.

 

Cu siguranta, prezenta firmelor din grupul Agricola, va fi un succes, la standuri incepand inca de la primele ore dialoguri cu actuali sau viitori beneficiari externi. (Corespondenta de la Barcelona-16 aprilie 2018, Ilie Stoian)

Global Meat: PPA scăpată de sub control în Ucraina, România în mare pericol!
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 6 iulie 2018

Global Meat News informează că cincizeci și nouă de focare de PPA au fost raportate în Ucraina în acest an, inclusiv câteva la granița cu Uniunea Europeană (UE), în special România, unde 45 000 de porci au trebuit să fie sacrificați în cel mai mare focar din această parte a Europei.   Ca urmare, pproducția totală se va...

Ultima oră: C.E. a ridicat 45 de bariere comerciale, majoritatea, în agro-industrie!
Autor: meatmilk  /   joi, 5 iulie 2018

(Comunicat) Un număr-record de bariere comerciale au fost eliminate, în 2017, ca răspuns la intensificarea protecționismului pe piețele internaționale, se arată în cel mai recent raport anual pe această temă, publicat de Comisia Europeană.   Comisarul european Cecilia Malmström, responsabil pentru comerț, a declarat: „În...