Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimentaria 2018: Inca un succes international pentru Agricola Bacau

Autor: Ilie Stoianluni, 16 aprilie, 2018

La fel ca in alte dati, Agricola Bacau se dovedeste cea mai dinamica firma din Romania, atunci cand participa la un eveniment international.

 

Asa se intampola si de aceasta data, compania fiind reprezentata la standurile despre care putem spune ca sunt cele mai mari, din randul firmelor romanesti, de Agricola, Salbac, Avicola Lumina si Europrod.

 

Socotind o participare de traditie, la Alimentaria, Agricola Bacau se adreseaza de aceasta data, in primul rand, beneficiarilor din zona procesarii si din zona HoReCa, pentru acestia expunand produse din categoria puiului industrial, dar si celebrui Pui Fericit in ambalaje mari, moderne.

 

Cu o cota de piata de 58 % pe piata crud-uscatelor, Salbac propune partenerilor straini la fel de celebrul Salam de Sibiu pe care il produce fabrica bacauana, dar si mititeii gustosi care reprezinta cca 60 % din ponderea exportului acestei firme din componenta grupului Agricola.

 

Desigur, Avicola Lumina isi promoveaza Ouale Ochioase si Ouale Inimoase, lansate in toamna trecuta in premiera, pe piata din Romania, dar si oua obtinute de la gaini crescute in sistem free range si oua antistres.

 

Ce-a de a patra firma din componenta grupului, Europrod, expune o larga gama de produse ready to eat si, ca noutate, ready meal vegetal dar si fara e-uri, fiind cunoscuta apetenta din ce in ce mai mare a consumatorilor occidentali, pentru produse alimentare naturale.

 

Cu siguranta, prezenta firmelor din grupul Agricola, va fi un succes, la standuri incepand inca de la primele ore dialoguri cu actuali sau viitori beneficiari externi. (Corespondenta de la Barcelona-16 aprilie 2018, Ilie Stoian)

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...

Danone, 20 de ani de producție locală și investiții în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București. Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.   De 20 de ani, fabrica Danone din București...