Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Alimentaria 2018, un hub al inovației

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 14 martie, 2018

În perioada 16-19 aprilie 2018, la Barcelona, cel mai mare târg al momentului, dedicat Industriei alimentare mondiale, își va deschide porțile pentru sutele de mii de vizitatori. Cum am amintit în informările noastre anterioare, revista Meat.Milk va fi prezentă la eveniment, urmând să transmită în timp real desspre activitățile care vor fi organizate, precum și despre participarea companiilor românești.

 

La această ediție, inovația va fi în prim-plan. Conform organizatorilor, ”salonul Innoval va fi spațiul expozițional pentru produse care reprezintă o adevărată inovație, în acest sector. Prezentând aproape 300 de produse noi, această zonă formează poarta către The Alimentaria Hub.

 

Permiteți-vă să vă surprindeți și să vă inspirați în acest spațiu, în care brandurile își manifestă angajamentul față de calitatea și adaptarea constantă la nevoile consumatorilor bazate pe cercetare, dezvoltare și inovare în produse noi.

 

Cele mai sănătoase, cele mai nutritive și ecologice ingrediente naturale, combinații evocatoare de gusturi și texturi, senzații noi, ambalaje mai practice, forme revoluționare. Innoval este toate acestea și multe altele”, afirmă organizatorii.

 

Adăugând că, alături de aceste două saloane, celelalte secțiuni sunt: ”MultipleFoods”, ”Expoconser”, ”Intervin”, ”Restaurama”, ”Alimentaria Halal” și ”Alimentaria Hostelco”, să amintim că, la fel ca la fiecare ediție, România va participa cu stand național, companiile autohtone având susținerea Ministerului pentru Mediul de Afaceri și IMM-uri și de sprijinul total al Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc, condus de domnul Ștefan Pădure. Până în acest moment, la Alimentaria 2018, de la Barcelona, în Salonul Național, și-au anunțat participarea următoarele firme românești (cf. APAR):

 

Grande Dolceria, Pan Food, Boromir Ind, Germino, Avicarvil Food And Distribution, Tracian Beef, Tual Fast Chance’98,  Artesans Del Sucre, Negro 2000, Lta Mondial, Mariflor Prodcom, Np Prod, Cosm-Fan Carmangerie, Europrod,  Avicola Lumina, Natural, Piccolo Angelo, All Nuts, Golden Foods Snacks, Betty Ice, Dru Agro, Euro-Casa Prod, Certinvest.

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...