Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimentaria si-a deschis portile la Barcelona

Autor: totoluni, 25 aprilie, 2016

In aceasta dimineata, la Barcelona, unul dintre cele mai mare targuri de profil, Alimentaria, si-a deschis portile pentru zecile de mii de vizitatori. Manifestarea din acest an este una cu totul si cu totul speciala, evenimentul marcand cea de-a 40-a editie.

 

Fireste, ca urmare a interesului tot mai mare pentru export, de la Alimentaria 2016 nu puteau sa lipseasca firme romanesti care activeaza in Industria alimentara. Despre participarea acestora, precum si despre prezenta Romaniei la eveniment, ne-a vorbit domnul Cristian Tanase, Secretar General al Asociatiei pentru Promovarea Alimentelor Romanesti-APAR.

 

Domnia sa a declarat in exclusivitate pentru agentia infoGROUP:

 

„Dupa cum se stie, de mai multi ani, APAR se ocupa de prezenta companiilor romanest la targurile si expozitiile internationale. Iar, la Alimentaria, participarea firmelor romanesti in colaborare cu APAR se petrece, in acest an, pentru a cincea oara.

Daca, la prima editie, am putut vorbi despre o participare timida, iata, acum nu doar ca avem 25 de firme romanesti, aici, la Barcelona, dar, mai mult, avem amenajate doua pavilioane, in doua hale: In primul rand, este vorba despre prezenta la stadurile sectiunii Intercarn, in pavilinonul P5, iar al doilea, in P1, acolo unde expun producatori din industria de morarit si panificatie, bere, lactate, dulciuri etc.

Specific pentru acest an, insa, este un fapt cat se poate de imbucurator: de produsele romanesti nu se intereseaza doar distribuitorii care livreaza marfuri spre comunitatile de romani din Occident, ci si, din ce in ce mai mult, marile retele de retail. De aceea, personal, consider ca Alimentaria 2016 poate reprezenta pentru firmele din Romania inca o sansa pentru a-i deschide noi linii de export”

 

Amanunte despre prezenta firmelor romanesti la targul catalan, in relatarile viitoare. (Ilie Stoian-Relatare de la Barcelona, 25 aprilie 2016)

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...