Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimente expirate, retrase de pe piata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Activitatea sanitar-veterinara desfasurata in perioada 27 – 31 august a.c., de serviciile si birourile din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta, s-a concretizat intr-un numar de 180 unitati controlate, au anuntat reprezentantii institutiei, informeaza site-ul managerdecontstanta.ro.

De asemenea, la solicitarea agentilor economici constanteni au fost retrase de la vanzare, la limita termenului de valabilitate, produse alimentare in valoare totala de 58.637 de lei.

Mai exact, este vorba despre aproape 3.000 de kilograme de carne si produse din carne, 1.700 de kilograme de lapte si produse lactate, 2.200 kilograme de peste si produse din peste, dar si 180 kilograme de oua si peste 500 de kilograme de alte produse alimentare.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....