Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimente expirate, retrase de pe piata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Activitatea sanitar-veterinara desfasurata in perioada 27 – 31 august a.c., de serviciile si birourile din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta, s-a concretizat intr-un numar de 180 unitati controlate, au anuntat reprezentantii institutiei, informeaza site-ul managerdecontstanta.ro.

De asemenea, la solicitarea agentilor economici constanteni au fost retrase de la vanzare, la limita termenului de valabilitate, produse alimentare in valoare totala de 58.637 de lei.

Mai exact, este vorba despre aproape 3.000 de kilograme de carne si produse din carne, 1.700 de kilograme de lapte si produse lactate, 2.200 kilograme de peste si produse din peste, dar si 180 kilograme de oua si peste 500 de kilograme de alte produse alimentare.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...