Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimente expirate, retrase de pe piata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Activitatea sanitar-veterinara desfasurata in perioada 27 – 31 august a.c., de serviciile si birourile din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta, s-a concretizat intr-un numar de 180 unitati controlate, au anuntat reprezentantii institutiei, informeaza site-ul managerdecontstanta.ro.

De asemenea, la solicitarea agentilor economici constanteni au fost retrase de la vanzare, la limita termenului de valabilitate, produse alimentare in valoare totala de 58.637 de lei.

Mai exact, este vorba despre aproape 3.000 de kilograme de carne si produse din carne, 1.700 de kilograme de lapte si produse lactate, 2.200 kilograme de peste si produse din peste, dar si 180 kilograme de oua si peste 500 de kilograme de alte produse alimentare.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...