Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimentele pe marca proprie au un sistem de verificare a calitatii, la carrefour

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, prezenta la conferinta cu tema „Marci Private – Modele de business in retailul romanesc” organizata de Modern Buyer, Coliu Monica, Private Label Director la Carrefour Romania a declarat ca reteaua de retail pe care o reprezinta a pus la punct un sistem de evaluare a calitatii produselor marca proprie de catre clientii Carrefour.

Acesta a fost doar unul dintre obiectivele pe care reprezentantul Carrefour le-a atins in ultimele 12 luni. „La momentul in care am preluat coordonarea departamentului de marci proprii mi-am propus sa incep prin a face o analiza detaliata a ceea ce exista deja la nivel de oferta, performante s.a.

A fost un proces destul de indelungat, dar la finalul lui am reusit sa implementam doua lucruri importante. Mai exact, am pus in practica o metoda de analiza foarte detaliata a categoriilor, astfel incat atunci cand dorim sa dezvoltam un produs sa ne bazam decizia pe cifre.

De asemenea, am pus in practica un sistem de verificare a caliatii produselor impreuna cu clientii nostri, in asa fel incat sa putem face ajustari la nivelul asteptarilor lor” a declarat Coliu Monica. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...

Alimentele pe marca proprie au un sistem de verificare a calitatii, la carrefour

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, prezenta la conferinta cu tema „Marci Private – Modele de business in retailul romanesc” organizata de Modern Buyer, Coliu Monica, Private Label Director la Carrefour Romania a declarat ca reteaua de retail pe care o reprezinta a pus la punct un sistem de evaluare a calitatii produselor marca proprie de catre clientii Carrefour.

Acesta a fost doar unul dintre obiectivele pe care reprezentantul Carrefour le-a atins in ultimele 12 luni. „La momentul in care am preluat coordonarea departamentului de marci proprii mi-am propus sa incep prin a face o analiza detaliata a ceea ce exista deja la nivel de oferta, performante s.a.

A fost un proces destul de indelungat, dar la finalul lui am reusit sa implementam doua lucruri importante. Mai exact, am pus in practica o metoda de analiza foarte detaliata a categoriilor, astfel incat atunci cand dorim sa dezvoltam un produs sa ne bazam decizia pe cifre.

De asemenea, am pus in practica un sistem de verificare a caliatii produselor impreuna cu clientii nostri, in asa fel incat sa putem face ajustari la nivelul asteptarilor lor” a declarat Coliu Monica. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...

CE: Principiile subsidiarității trebuie extinse
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Grupul de lucru privind subsidiaritatea, proporționalitatea și scenariul „Mai puțin, dar mai eficient”, și-a prezentat marți, 10 iulie, raportul final. Acesta oferă răspunsuri la trei întrebări principale: (i) cum pot fi aplicate mai bine principiile subsidiarității și proporționalității în instituțiile UE; (ii)...

INSSE: Sacrificările şi producţia de carne în luna mai 2018 (Infografic)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În  luna  mai  2018  faţă  de  luna  aprilie  2018,  numărul  sacrificărilor  şi greutatea în carcasă au crescut la porcine şi la păsări, iar la bovine şi la ovine ...

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...