Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alimentele pe marca proprie au un sistem de verificare a calitatii, la carrefour

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, prezenta la conferinta cu tema „Marci Private – Modele de business in retailul romanesc” organizata de Modern Buyer, Coliu Monica, Private Label Director la Carrefour Romania a declarat ca reteaua de retail pe care o reprezinta a pus la punct un sistem de evaluare a calitatii produselor marca proprie de catre clientii Carrefour.

Acesta a fost doar unul dintre obiectivele pe care reprezentantul Carrefour le-a atins in ultimele 12 luni. „La momentul in care am preluat coordonarea departamentului de marci proprii mi-am propus sa incep prin a face o analiza detaliata a ceea ce exista deja la nivel de oferta, performante s.a.

A fost un proces destul de indelungat, dar la finalul lui am reusit sa implementam doua lucruri importante. Mai exact, am pus in practica o metoda de analiza foarte detaliata a categoriilor, astfel incat atunci cand dorim sa dezvoltam un produs sa ne bazam decizia pe cifre.

De asemenea, am pus in practica un sistem de verificare a caliatii produselor impreuna cu clientii nostri, in asa fel incat sa putem face ajustari la nivelul asteptarilor lor” a declarat Coliu Monica. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...

Alimentele pe marca proprie au un sistem de verificare a calitatii, la carrefour

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, prezenta la conferinta cu tema „Marci Private – Modele de business in retailul romanesc” organizata de Modern Buyer, Coliu Monica, Private Label Director la Carrefour Romania a declarat ca reteaua de retail pe care o reprezinta a pus la punct un sistem de evaluare a calitatii produselor marca proprie de catre clientii Carrefour.

Acesta a fost doar unul dintre obiectivele pe care reprezentantul Carrefour le-a atins in ultimele 12 luni. „La momentul in care am preluat coordonarea departamentului de marci proprii mi-am propus sa incep prin a face o analiza detaliata a ceea ce exista deja la nivel de oferta, performante s.a.

A fost un proces destul de indelungat, dar la finalul lui am reusit sa implementam doua lucruri importante. Mai exact, am pus in practica o metoda de analiza foarte detaliata a categoriilor, astfel incat atunci cand dorim sa dezvoltam un produs sa ne bazam decizia pe cifre.

De asemenea, am pus in practica un sistem de verificare a caliatii produselor impreuna cu clientii nostri, in asa fel incat sa putem face ajustari la nivelul asteptarilor lor” a declarat Coliu Monica. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...

Emisiunea Meat.Milk din 16 februarie a avut 45.822 telespectatori
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

  Conform informațiilor furnizate de Agro TV, pe baza măsurătorilor efectuate de compania Kleffmann, ediția din seara zilei de 16 ferbuarie a emisiunii Meat.Milk a totalizat un număr de 45.822 de telespectatori.   Ediția i-a avut ca invitați pe domnii Radu Timiș-Președinte Cris-Tim și ARC, și Grigore...

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...