Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alinierea la normele de mediu se scumpește și în Anglia

Autor: Meat MIlkjoi, 15 mai, 2014

Agenţia pentru Mediu din Marea Britanie a crescut costurile pentru eliberarea permisului de mediu cu 2,7% pentru industria creşterii porcilor şi cea avicolă, informează PigProgres.net.

Începând de la 1 aprilie 2014 costurile pentru a aplica la obţinerea acestui permis au urcat la 3,750 lire sterline. Cheltuielile minime anuale au crescut cu 2,490 lire sterline pentru fermele instalatiile de la fermele care nu sunt acreditate şi 1,580 lire sterline pentru instalaţiile din fermele acreditate (cele asistate prin programul Farm Assurance Scheme – Schema de Asigurare a Fermelor).

Modificările au fost făcute în ciuda opoziţiei NFU care a fost împotriva creşterii, opinie arătată într-o consultare scrisă cu Agenţia de Mediu. (Mai multe, pe www.agroazi.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...