Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alltech conduce lupta in europa impotriva micotoxinelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Alltech intampina Reglementarea inovatoare (CE) 767/2009 a Parlamentului European, care faciliteaza competitivitatea industriei de nutreturi a UE si permite companiilor care au investit in cercetarea stiintifica sa fructifice aceasta investitie.

Alltech este ferm angajata cercetarii si dezvoltarii continue, sustinand valorile legislatiei europene si mondiale, a declarat Marc Larousse, Vice-Presedintele Alltech Europa. Am investit resurse semnificative pentru a ne asigura ca ne putem sustine cu dovezi stiintifice revendicarile conform Articolului 13 al Reglementarii (CE) 767/2009 a Parlamentului European, pentru ca toti clientii nostri sa aiba siguranta ca utilizeaza un produs care nu numai ca este trasabil si de o inalta calitate, dar ofera si cea mai buna performanta atestata.

Eficacitatea produsului Mycosorb al Companiei Alltech a fost demonstrata in peste 55 de lucrari stiintifice independente bazate pe experimente in-vivo si este sustinuta de 16 lucrari de doctorat si 19 teze de masterat. Mycosorb detine si doua brevete care ii protejeaza compozitia inovatoare si metodele de productie.

Scopul Companiei Alltech este de a elimina complet micotoxinele din lantul alimentar. Mycosorb este un adsorbant de micotoxine, cu spectru larg, iar utilizarea lui reprezinta primul pas spre aceasta tinta a adaugat fondatorul si presedintele Alltech, Dr. Pearse Lyons.

Pentru mai multe informatii despre micotoxine vizitati www.knowmycotoxins.com

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...