Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alltech conduce lupta in europa impotriva micotoxinelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Alltech intampina Reglementarea inovatoare (CE) 767/2009 a Parlamentului European, care faciliteaza competitivitatea industriei de nutreturi a UE si permite companiilor care au investit in cercetarea stiintifica sa fructifice aceasta investitie.

Alltech este ferm angajata cercetarii si dezvoltarii continue, sustinand valorile legislatiei europene si mondiale, a declarat Marc Larousse, Vice-Presedintele Alltech Europa. Am investit resurse semnificative pentru a ne asigura ca ne putem sustine cu dovezi stiintifice revendicarile conform Articolului 13 al Reglementarii (CE) 767/2009 a Parlamentului European, pentru ca toti clientii nostri sa aiba siguranta ca utilizeaza un produs care nu numai ca este trasabil si de o inalta calitate, dar ofera si cea mai buna performanta atestata.

Eficacitatea produsului Mycosorb al Companiei Alltech a fost demonstrata in peste 55 de lucrari stiintifice independente bazate pe experimente in-vivo si este sustinuta de 16 lucrari de doctorat si 19 teze de masterat. Mycosorb detine si doua brevete care ii protejeaza compozitia inovatoare si metodele de productie.

Scopul Companiei Alltech este de a elimina complet micotoxinele din lantul alimentar. Mycosorb este un adsorbant de micotoxine, cu spectru larg, iar utilizarea lui reprezinta primul pas spre aceasta tinta a adaugat fondatorul si presedintele Alltech, Dr. Pearse Lyons.

Pentru mai multe informatii despre micotoxine vizitati www.knowmycotoxins.com

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...