Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Alltech conduce lupta in europa impotriva micotoxinelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Alltech intampina Reglementarea inovatoare (CE) 767/2009 a Parlamentului European, care faciliteaza competitivitatea industriei de nutreturi a UE si permite companiilor care au investit in cercetarea stiintifica sa fructifice aceasta investitie.

Alltech este ferm angajata cercetarii si dezvoltarii continue, sustinand valorile legislatiei europene si mondiale, a declarat Marc Larousse, Vice-Presedintele Alltech Europa. Am investit resurse semnificative pentru a ne asigura ca ne putem sustine cu dovezi stiintifice revendicarile conform Articolului 13 al Reglementarii (CE) 767/2009 a Parlamentului European, pentru ca toti clientii nostri sa aiba siguranta ca utilizeaza un produs care nu numai ca este trasabil si de o inalta calitate, dar ofera si cea mai buna performanta atestata.

Eficacitatea produsului Mycosorb al Companiei Alltech a fost demonstrata in peste 55 de lucrari stiintifice independente bazate pe experimente in-vivo si este sustinuta de 16 lucrari de doctorat si 19 teze de masterat. Mycosorb detine si doua brevete care ii protejeaza compozitia inovatoare si metodele de productie.

Scopul Companiei Alltech este de a elimina complet micotoxinele din lantul alimentar. Mycosorb este un adsorbant de micotoxine, cu spectru larg, iar utilizarea lui reprezinta primul pas spre aceasta tinta a adaugat fondatorul si presedintele Alltech, Dr. Pearse Lyons.

Pentru mai multe informatii despre micotoxine vizitati www.knowmycotoxins.com

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...