Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alltech conduce lupta in europa impotriva micotoxinelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Alltech intampina Reglementarea inovatoare (CE) 767/2009 a Parlamentului European, care faciliteaza competitivitatea industriei de nutreturi a UE si permite companiilor care au investit in cercetarea stiintifica sa fructifice aceasta investitie.

Alltech este ferm angajata cercetarii si dezvoltarii continue, sustinand valorile legislatiei europene si mondiale, a declarat Marc Larousse, Vice-Presedintele Alltech Europa. Am investit resurse semnificative pentru a ne asigura ca ne putem sustine cu dovezi stiintifice revendicarile conform Articolului 13 al Reglementarii (CE) 767/2009 a Parlamentului European, pentru ca toti clientii nostri sa aiba siguranta ca utilizeaza un produs care nu numai ca este trasabil si de o inalta calitate, dar ofera si cea mai buna performanta atestata.

Eficacitatea produsului Mycosorb al Companiei Alltech a fost demonstrata in peste 55 de lucrari stiintifice independente bazate pe experimente in-vivo si este sustinuta de 16 lucrari de doctorat si 19 teze de masterat. Mycosorb detine si doua brevete care ii protejeaza compozitia inovatoare si metodele de productie.

Scopul Companiei Alltech este de a elimina complet micotoxinele din lantul alimentar. Mycosorb este un adsorbant de micotoxine, cu spectru larg, iar utilizarea lui reprezinta primul pas spre aceasta tinta a adaugat fondatorul si presedintele Alltech, Dr. Pearse Lyons.

Pentru mai multe informatii despre micotoxine vizitati www.knowmycotoxins.com

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...

Debitron Termo se va număra printre expozanții conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Participant de tradiție, Debitron Termo nu va lipsi nici de această dată de la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai să își expună ultimele oferte de produse și soluții tehnologice la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.   Debitron Termo actioneaza ca partener...