Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Almig romania srl va fi prezent la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie, in cadrul targului Alimenta-2011, va gazdui standul companiei ALMig Romania.

ALMiG ROMANIA SRL este unicul distribuitor in Romania al producatorului geman de echipamente pentru producerea si tratarea aerului comprimat, ALMIG KOMPRESSOREN GmbH.

Respectand traditia inceputa in anul 1923 privind asigurarea calitatii germane prin imbunatatirea continua a produselor, ALMIG Kompressoren GmbH (Auto Luft Made In Germany) isi asigura respectul si aprecierea clientilor prin oferirea unei game largi de produse care respecta standardele internationale de management al calitatii si mediului: ISO 9001, ISO 14001 si IRIS (International Railway Industry Standard).

ALMiG ROMANIA SRL este si unicul reprezentant autorizat J.P. SAUER & SOHN Maschinenbau GmbH in Romania in sectorul industrie, in ceea ce priveste comercializarea compresoarelor cu piston de inalta si medie presiune. Modelul si constructia compresoarele SAUER pentru presiuni de pana la 420 bar (in perspectiva pana la 500 bar) sunt ideale pentru a fi folosite in industrie, avand o putere deasupra mediei si etalandu-si capacitatile chiar si in cele mai solicitante aplicatii.

Firma ALMiG ROMANIA SRL ofera spre vanzare una dintre cele mai largi palete de produse de pe piata aerului comprimat: compresoare cu surub, compresoare cu piston (de joasa presiune, medie presiune si inalta presiune), compresoare/instalatii oilfree, multiplicatoare de presiune, motocompresoare, turbocompresoare, compresoare cu regulator de turatie, suflante, rezervoare pentru aer comprimat, recuperatoare de energie pentru producerea apei calde, scule pneumatice, instalatii complete pentru tratarea aerului comprimat si asigurarea managementului condensului, dispozitive de monitorizare si control a instalatiilor de aer comprimat, generatoare de azot, generatoare de curent.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...