Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Almig romania srl va fi prezent la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie, in cadrul targului Alimenta-2011, va gazdui standul companiei ALMig Romania.

ALMiG ROMANIA SRL este unicul distribuitor in Romania al producatorului geman de echipamente pentru producerea si tratarea aerului comprimat, ALMIG KOMPRESSOREN GmbH.

Respectand traditia inceputa in anul 1923 privind asigurarea calitatii germane prin imbunatatirea continua a produselor, ALMIG Kompressoren GmbH (Auto Luft Made In Germany) isi asigura respectul si aprecierea clientilor prin oferirea unei game largi de produse care respecta standardele internationale de management al calitatii si mediului: ISO 9001, ISO 14001 si IRIS (International Railway Industry Standard).

ALMiG ROMANIA SRL este si unicul reprezentant autorizat J.P. SAUER & SOHN Maschinenbau GmbH in Romania in sectorul industrie, in ceea ce priveste comercializarea compresoarelor cu piston de inalta si medie presiune. Modelul si constructia compresoarele SAUER pentru presiuni de pana la 420 bar (in perspectiva pana la 500 bar) sunt ideale pentru a fi folosite in industrie, avand o putere deasupra mediei si etalandu-si capacitatile chiar si in cele mai solicitante aplicatii.

Firma ALMiG ROMANIA SRL ofera spre vanzare una dintre cele mai largi palete de produse de pe piata aerului comprimat: compresoare cu surub, compresoare cu piston (de joasa presiune, medie presiune si inalta presiune), compresoare/instalatii oilfree, multiplicatoare de presiune, motocompresoare, turbocompresoare, compresoare cu regulator de turatie, suflante, rezervoare pentru aer comprimat, recuperatoare de energie pentru producerea apei calde, scule pneumatice, instalatii complete pentru tratarea aerului comprimat si asigurarea managementului condensului, dispozitive de monitorizare si control a instalatiilor de aer comprimat, generatoare de azot, generatoare de curent.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...