Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alternativa naturala la folosirea fosfatilor in carnea de pasare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Food Navigator, un nou proiect de colaborare intre trei mari companii din domeniul ingredientelor alimentare din UK si Irlanda a fost dezvoltat ca sa ofere o solutie mai buna pentru inlocuirea fosfatilor, procesatorilor din industria prelucrarii carnii de pasare.

Compozitia (sau amestecul de ingrediente) este alcatuita dintr-un ingredient natural derivat din alge si alte ingrediente naturale.

David O’Leary, directorul comercial al companiei irlandeze din domeniul ingredientelor functionale, Marigot sustine ca aceasta compozitie este cu totul naturala, fara E-uri si poate fi cea mai buna alternativa la folosirea fosfatilor in carnea de pasare.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...

Alternativa naturala la folosirea fosfatilor in carnea de pasare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Food Navigator, un nou proiect de colaborare intre trei mari companii din domeniul ingredientelor alimentare din UK si Irlanda a fost dezvoltat ca sa ofere o solutie mai buna pentru inlocuirea fosfatilor, procesatorilor din industria prelucrarii carnii de pasare.

Compozitia (sau amestecul de ingrediente) este alcatuita dintr-un ingredient natural derivat din alge si alte ingrediente naturale. David O’Leary, directorul comercial al companiei irlandeze din domeniul ingredientelor functionale, Marigot sustine ca aceasta compozitie este cu totul naturala, fara E-uri si poate fi cea mai buna alternativa la folosirea fosfatilor in carnea de pasare.

C.E.: Centrele urbane și inovația din Industria alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

La finalul anului trecut, Comisia Europeană a finalizat un foarte interesant studiu care a vizat impactul pe care îl au marile centre urbane asupra inovațiilor din industria alimentară (”Food in cities: study on innovation for a sustainable and healthy production, delivery, and consumption of food in cities”, Autori: Anja De Cunto, Cinzia...

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

În 2018, stocul de spații logistice a ajuns la 3,8 mil. mp.
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, anunță principalele rezultate raportate pe piața spațiilor logistice și industriale din România, în 2018.   Stocul modern a atins 3,8 milioane metri pătrați la nivel național, dintre care 81% se află în clădiri de clasă A, iar 70% se...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...