Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Alternativa naturala la folosirea fosfatilor in carnea de pasare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Food Navigator, un nou proiect de colaborare intre trei mari companii din domeniul ingredientelor alimentare din UK si Irlanda a fost dezvoltat ca sa ofere o solutie mai buna pentru inlocuirea fosfatilor, procesatorilor din industria prelucrarii carnii de pasare.

Compozitia (sau amestecul de ingrediente) este alcatuita dintr-un ingredient natural derivat din alge si alte ingrediente naturale.

David O’Leary, directorul comercial al companiei irlandeze din domeniul ingredientelor functionale, Marigot sustine ca aceasta compozitie este cu totul naturala, fara E-uri si poate fi cea mai buna alternativa la folosirea fosfatilor in carnea de pasare.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...

Alternativa naturala la folosirea fosfatilor in carnea de pasare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Food Navigator, un nou proiect de colaborare intre trei mari companii din domeniul ingredientelor alimentare din UK si Irlanda a fost dezvoltat ca sa ofere o solutie mai buna pentru inlocuirea fosfatilor, procesatorilor din industria prelucrarii carnii de pasare.

Compozitia (sau amestecul de ingrediente) este alcatuita dintr-un ingredient natural derivat din alge si alte ingrediente naturale. David O’Leary, directorul comercial al companiei irlandeze din domeniul ingredientelor functionale, Marigot sustine ca aceasta compozitie este cu totul naturala, fara E-uri si poate fi cea mai buna alternativa la folosirea fosfatilor in carnea de pasare.

Comisia Europeană confirmă declinul economic al României
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Creșterea economică puternică a început să decelereze în cazul României, după ce PIB-ul real a scăzut, de la cifra record de 6,9% în 2017, la 4% în primul trimestru din 2018. Principala cauză o reprezintă o reducerea consumului privat, pe fondul inflației în creștere.   În 2018, PIB-ul real se estimează că...

Spot-ul Transavia, premiat de ADC România
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

ADC România a ales cele mai bune creații ale lunii iunie în categoriile de TV, Digital, OOH și Experiential/BTL, dar și lucrarea lunii care vine de la Papaya Advertising pentru Transavia România: ”Dacă mai mulți ar fi făcut lucrurile așa cum trebuie”.   La 100 de ani de la Unire, Papaya Advertising, agenția care a...

EuroCommerce: Comerțul on-line din România a crescut cu 37 %
Autor: Nora Marin  /   joi, 19 iulie 2018

Comerțul online B2C a continuat să crească cu două cifre, cifra de afaceri fiind de 11%, adică, 534 miliarde de euro în 2017 și prognozată să crească cu 13%, până la 602 miliarde de euro în 2018, se afirmă într-un comunicat emis de EuroCommerce.   Aceasta este una dintre multele constatări ale Raportului european privind...

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...