Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ambalajele romcarbon expuse la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne, manifestare expozitionala organizata de infoALIMENT in cadrul targului Alimenta, in perioada 19-23 0ctombrie 2011, va gazdui produsele firmei Romcarbon din Buzau.

Producatorul buzoian va expune ambalaje din polistiren expandat, ambalaje din polietilena (saci, folii), ambalaje din polipropilena (saci tip rafie).

Firma de mare traditie in industria ambalajelor din Romania, infiintata inca din anul 1952, Romcarbon ii va astepta pe toti cei interesati sa le viziteze standul, vizati fiind in primul rand producatorii si procesatorii de carne.

Mentionam ca, pe tot timpul Salonului International Fabrica de Carne vor avea loc demonstratii de tenologii, prezentari de echipamente, workshopuri organizate de firmele expozante cu sprijinul infoALIMENT si al revistei Fabrica de Carne-FDC.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...