Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ambalajele romcarbon expuse la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne, manifestare expozitionala organizata de infoALIMENT in cadrul targului Alimenta, in perioada 19-23 0ctombrie 2011, va gazdui produsele firmei Romcarbon din Buzau.

Producatorul buzoian va expune ambalaje din polistiren expandat, ambalaje din polietilena (saci, folii), ambalaje din polipropilena (saci tip rafie).

Firma de mare traditie in industria ambalajelor din Romania, infiintata inca din anul 1952, Romcarbon ii va astepta pe toti cei interesati sa le viziteze standul, vizati fiind in primul rand producatorii si procesatorii de carne.

Mentionam ca, pe tot timpul Salonului International Fabrica de Carne vor avea loc demonstratii de tenologii, prezentari de echipamente, workshopuri organizate de firmele expozante cu sprijinul infoALIMENT si al revistei Fabrica de Carne-FDC.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...