Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ambalajele romcarbon expuse la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne, manifestare expozitionala organizata de infoALIMENT in cadrul targului Alimenta, in perioada 19-23 0ctombrie 2011, va gazdui produsele firmei Romcarbon din Buzau.

Producatorul buzoian va expune ambalaje din polistiren expandat, ambalaje din polietilena (saci, folii), ambalaje din polipropilena (saci tip rafie).

Firma de mare traditie in industria ambalajelor din Romania, infiintata inca din anul 1952, Romcarbon ii va astepta pe toti cei interesati sa le viziteze standul, vizati fiind in primul rand producatorii si procesatorii de carne.

Mentionam ca, pe tot timpul Salonului International Fabrica de Carne vor avea loc demonstratii de tenologii, prezentari de echipamente, workshopuri organizate de firmele expozante cu sprijinul infoALIMENT si al revistei Fabrica de Carne-FDC.

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...