Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ambalajele romcarbon expuse la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne, manifestare expozitionala organizata de infoALIMENT in cadrul targului Alimenta, in perioada 19-23 0ctombrie 2011, va gazdui produsele firmei Romcarbon din Buzau.

Producatorul buzoian va expune ambalaje din polistiren expandat, ambalaje din polietilena (saci, folii), ambalaje din polipropilena (saci tip rafie).

Firma de mare traditie in industria ambalajelor din Romania, infiintata inca din anul 1952, Romcarbon ii va astepta pe toti cei interesati sa le viziteze standul, vizati fiind in primul rand producatorii si procesatorii de carne.

Mentionam ca, pe tot timpul Salonului International Fabrica de Carne vor avea loc demonstratii de tenologii, prezentari de echipamente, workshopuri organizate de firmele expozante cu sprijinul infoALIMENT si al revistei Fabrica de Carne-FDC.

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...