Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ambalajele Rossmann adaugă valoare produsului tău

Autor: meatmilkluni, 3 iunie, 2019

(Comunicat) De ce să folosim ambalaje din carton ondulat la produsele lactate și de carmangerie? Pentru că produsele au nevoie de atenţie maximă atunci când sunt transportate. E important să rămână intacte şi atractive pentru consumatorii care le achiziţioneză.

 

Ambalajele din carton ondulat produse de fabricile ROSSMANN Group-AMBRO SA și ROMCARTON SA, în care sunt dispuse salamurile și produsele feliate, asigură vizibilitatea la raft (Self Ready Packaging), sunt personalizate, ușor de utilizat, ușor de mercantizat și oferă o imagine de brand puternică.

 

K10 si K13, cutiile de carne standardizate, sunt din carton rezistent la umiditate – hârtie kraft, se stivuiesc perfect, în concordanță cu necesitățile lanțului de logistică alE producătorului și al retailerului.

 

Ne gândim la costurile logistice și de aceea optimizăm paletizarea

 

Având mereu în minte ambalajul optim din punct de vedere al vizibilității produsului, personalizării, ușurinței în manipulare, versus cost ambalaj și cost operațiune de ambalare, Rossmann vă propune workshopuri comune tripartite: producător, retailer și specialiștii noștri în design de ambalaje.

 

Oferim linii de formare și lipire ambalaje moderne, care reduc semnificativ costul operației de ambalare și dependența de factorul uman necesar în acest proces, o problema spinoasă astăzi pentru toți operatorii economici.

Special pentru industria laptelui

 

Pentru industria laptelui am furnizat atât soluții de ambalare cu linii de format cutii, cât și redefinirea ambalajelor conform conceptelor moderne cerute de rețelele de vânzare (ambalaje Shelf Ready Packaging).

 

Ambalajele din carton ondulat sunt sustenabile, fiind cele mai recomandate pentru protecţia împotriva contaminării, rezistență la temperaturi extreme şi un plus de siguranţă. Acestea previn contaminarea și degradarea produselor din interior, care prin folosirea altor tipuri de ambalaje pot transforma produsele proaspete în rebuturi.

 

Optimizăm continuu reducerea gramajului cartonului ondulat pe unitatea de produs (litru de lapte sau kg de carne) și minimizăm consumul de hârtie și pierderile, astfel încât partenerii noștri să se alinieze cerințelor legale de mediu, asigurând sustenabilitate produselor dumneavoastră.

 

Suntem preocupați nu doar de evoluția din prezent, ci și de consecințele acțiunilor noastre pe termen lung asupra societății și a mediului. Ambalajele din carton ondulat sunt 100% reciclabile, bazate pe surse regenerabile și biodegradabile. Analiza ciclului de viață făcută de FEFCO a demonstrat că în ultimii 30 de ani, cartonul ondulat este cel mai responsabil material, o sursă de inspirație pentru toate celelalte materiale.

 

Vrei să scoţi din anonimat un produs? Transformă-i ambalajul aparent banal din carton prin cuvinte isteţe şi culori vii. Noi avem posibilitatea să imprimăm pe carton lucios la rezoluții comparabile cu offset și deja producem și livrăm pentru parteneri care au produsele listate în marile rețele. Soluțiile noastre de ambalare sunt:

 

  • de calitate.
  • uşor de personalizat pentru ca produsul să iasă din anonimat.
  • în conformitate cu cerinţele legislative.
  • sustenabile
  • prietenoase cu mediul (100% reciclabile).
  • uşor de asamblat şi rezistente.
  • pe mai multe dimensiuni, în funcţie de imaginaţie şi preferinţe.
  • accesibile

 

Suntem orientați tot timpul către evoluție, așa că lucrăm fără să obosim la îmbunătățirea serviciilor noastre. De ce? Pentru că ne plac provocările și inovăm pentru partenerii noștri, căci ambalajele sunt pasiunea noastră!

La ”K 2019”, lumea plasticului se reinventează
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 7 iunie 2019

Joi, 6 iunie, la Hotel Radisson din București, oficiali ai Messe Dusseldorf au avut o întâlnire cu presa de specialitate din România, în cursul căreia au făcut o analiză a pieței materialelor plastice și a cauciucului și, totodată, au prezentat și programul celui mai mare târg dedicat acestor două sectoare, ”K 2019”, care va...

Romprix participă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Firma Romprix, care activează în domeniul etichetării, va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   Activitatea începută în 1994, precum şi o politică managerială în care cumpărătorul este întotdeauna pe...