Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ambalajele Rossmann adaugă valoare produsului tău

Autor: meatmilkluni, 3 iunie, 2019

(Comunicat) De ce să folosim ambalaje din carton ondulat la produsele lactate și de carmangerie? Pentru că produsele au nevoie de atenţie maximă atunci când sunt transportate. E important să rămână intacte şi atractive pentru consumatorii care le achiziţioneză.

 

Ambalajele din carton ondulat produse de fabricile ROSSMANN Group-AMBRO SA și ROMCARTON SA, în care sunt dispuse salamurile și produsele feliate, asigură vizibilitatea la raft (Self Ready Packaging), sunt personalizate, ușor de utilizat, ușor de mercantizat și oferă o imagine de brand puternică.

 

K10 si K13, cutiile de carne standardizate, sunt din carton rezistent la umiditate – hârtie kraft, se stivuiesc perfect, în concordanță cu necesitățile lanțului de logistică alE producătorului și al retailerului.

 

Ne gândim la costurile logistice și de aceea optimizăm paletizarea

 

Având mereu în minte ambalajul optim din punct de vedere al vizibilității produsului, personalizării, ușurinței în manipulare, versus cost ambalaj și cost operațiune de ambalare, Rossmann vă propune workshopuri comune tripartite: producător, retailer și specialiștii noștri în design de ambalaje.

 

Oferim linii de formare și lipire ambalaje moderne, care reduc semnificativ costul operației de ambalare și dependența de factorul uman necesar în acest proces, o problema spinoasă astăzi pentru toți operatorii economici.

Special pentru industria laptelui

 

Pentru industria laptelui am furnizat atât soluții de ambalare cu linii de format cutii, cât și redefinirea ambalajelor conform conceptelor moderne cerute de rețelele de vânzare (ambalaje Shelf Ready Packaging).

 

Ambalajele din carton ondulat sunt sustenabile, fiind cele mai recomandate pentru protecţia împotriva contaminării, rezistență la temperaturi extreme şi un plus de siguranţă. Acestea previn contaminarea și degradarea produselor din interior, care prin folosirea altor tipuri de ambalaje pot transforma produsele proaspete în rebuturi.

 

Optimizăm continuu reducerea gramajului cartonului ondulat pe unitatea de produs (litru de lapte sau kg de carne) și minimizăm consumul de hârtie și pierderile, astfel încât partenerii noștri să se alinieze cerințelor legale de mediu, asigurând sustenabilitate produselor dumneavoastră.

 

Suntem preocupați nu doar de evoluția din prezent, ci și de consecințele acțiunilor noastre pe termen lung asupra societății și a mediului. Ambalajele din carton ondulat sunt 100% reciclabile, bazate pe surse regenerabile și biodegradabile. Analiza ciclului de viață făcută de FEFCO a demonstrat că în ultimii 30 de ani, cartonul ondulat este cel mai responsabil material, o sursă de inspirație pentru toate celelalte materiale.

 

Vrei să scoţi din anonimat un produs? Transformă-i ambalajul aparent banal din carton prin cuvinte isteţe şi culori vii. Noi avem posibilitatea să imprimăm pe carton lucios la rezoluții comparabile cu offset și deja producem și livrăm pentru parteneri care au produsele listate în marile rețele. Soluțiile noastre de ambalare sunt:

 

  • de calitate.
  • uşor de personalizat pentru ca produsul să iasă din anonimat.
  • în conformitate cu cerinţele legislative.
  • sustenabile
  • prietenoase cu mediul (100% reciclabile).
  • uşor de asamblat şi rezistente.
  • pe mai multe dimensiuni, în funcţie de imaginaţie şi preferinţe.
  • accesibile

 

Suntem orientați tot timpul către evoluție, așa că lucrăm fără să obosim la îmbunătățirea serviciilor noastre. De ce? Pentru că ne plac provocările și inovăm pentru partenerii noștri, căci ambalajele sunt pasiunea noastră!

SIG a lansat ambalaje din polimeri proveniți din deșeuri reciclate post-consumator
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 7 noiembrie 2019

SIG a lansat ceea ce spune că sunt primele cutii de lapte realizate cu polimeri reciclați, produși din deșeurile de plastic post-consum.   În acest sens, SIG declară că clienții săi vor putea răspunde la problemele consumatorilor care utilizează deșeuri de plastic mixte de calitate inferioară, care altfel ar fi incinerate...

Potențialul nanotehnologiei în ambalarea produselor din carne
Autor: Nora Marin  /   vineri, 18 octombrie 2019

Creșterea cererii pentru o producție durabilă, creșterea concurenței și luarea în considerare a preocupărilor legate de sănătate au condus industria cărnii pe calea inov[rii permanente. Industria cărnii din întreaga lume se concentrează azi, pe dezvoltarea de noi produse și procese din carne pentru a satisface cererea...