Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ambalarea prin tehnologia PoziPressure

Autor: Meat MIlkluni, 29 septembrie, 2014

MeatProcessing anunță lansarea unui nou echipament de ambalare a cărnii care folosește o tehnologie inovatoare, denumită de specialiști PziPressure.

Mai precis, este vorba despre Ultravac 2100, care este un utilaj de vacuumare de mare productivitate dotat cu o cameră dublă de vacuumare și ambalare. Noul echipament nu are restricții în ambalarea flexibilă.

Prin camerele de vacuum este păstrată prospețimea produsului, eliminând depunerile de gheață la interior. Tehnologia PoziPressure elimină agenții de contaminare, fiind recomandat ambalării cărnii de porc, vită și pui.

Capacitatea de vacuumare-ambalare este de 15 tone într-un ciclu de 8 ore. Opțional, Ultravac 2100 se livrează cu un dispozitiv automat de încărcare, pentru mărirea productivității.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...