Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

America ar putea exporta carne de vita in europa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii americani si europeni au discutat recent despre posibilitatea ca Statele Unite sa exporte carne de vita pe pietele europene. Oficialii au stabilit ca si piata europeana se confrunta cu scaderi ale comertului cu carne de vita, astfel ca nu este momentul sa se reduca efortul de vanzare a acestui tip de produse in zona.

Potrivit Federatiei Americane pentru Exportul Carnii in Europa, productia de carne de vita scade in zona europeana, care devine astfel mai dependenta de realizarea importurilor pentru a satisface cererea de consum.

De asemenea, in aceasta zona se va inregistra un deficit major pe sectorul carnii de vita, astfel ca vor exista oportunitati semnificative pentru producatorii americani din domeniu. In acest moment, productia scade in Europa cu aproximativ 1% si se estimeaza ca deficitul actual, de 500.000 de tone de carne de vita, se va ridica in 2010 la 600.000 de tone. Vom avea astfel oportunitati de export in regiune, au precizat oficialii americani.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...