Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

America ar putea exporta carne de vita in europa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii americani si europeni au discutat recent despre posibilitatea ca Statele Unite sa exporte carne de vita pe pietele europene. Oficialii au stabilit ca si piata europeana se confrunta cu scaderi ale comertului cu carne de vita, astfel ca nu este momentul sa se reduca efortul de vanzare a acestui tip de produse in zona.

Potrivit Federatiei Americane pentru Exportul Carnii in Europa, productia de carne de vita scade in zona europeana, care devine astfel mai dependenta de realizarea importurilor pentru a satisface cererea de consum.

De asemenea, in aceasta zona se va inregistra un deficit major pe sectorul carnii de vita, astfel ca vor exista oportunitati semnificative pentru producatorii americani din domeniu. In acest moment, productia scade in Europa cu aproximativ 1% si se estimeaza ca deficitul actual, de 500.000 de tone de carne de vita, se va ridica in 2010 la 600.000 de tone. Vom avea astfel oportunitati de export in regiune, au precizat oficialii americani.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...