Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Americanii exporta mai multa carne de pui separata mecanic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Exporturile americane de carne de pui separata mecanic au crescut cu 23% in primele cinci luni ale acestui an, la 25.014 tone, de la 20.309 tone in aceiasi perioada a anului trecut, scrie presa internationala. Republica Dominicana este principala destinatie a acestui tip de carne, aceasta tara depasind Columbia care s-a aflat pe primul loc anul trecut. Cresteri semnificative ale exporturilor de carne de pui au avut loc si catre Filipine.

Valoarea totala a exporturilor americane de carne de pui separata mecanic a fost de 14,3 milioane de dolari, in crestere cu 3% fata de cele 13 milioane inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut. In mai, americanii au exportat carne de pui separata mecanic in valoare de 3,75 milioane de dolari, cu 37% mai mult decat in luna mai 2009.

Modificarile in destinatia exporturilor americane la acest produs au avut mai multe cauze: inchiderea unor fabrici, incendiile de padure, aparitia de noi operatori pentru prelucrarea carnii separate mecanic. O alta schimbare semnificativa a pietei a avut loc in anul 2010 prin semnarea unor contracte la termen, procesatorii asigurandu-si astfel materia prima inca de anul trecut. Noi schimbari ale productiei sunt asteptate si in 2011.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...