Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ana si cornel striga prezent la sial 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Ana si Cornel va participa la cea mai mare expozitie de produse alimentare din Europa , SIAL, care va avea loc la Paris, in perioada 21-25 octombrie.

Compania isi va prezenta produsele in interiorul pavilionului Romaniei (pavilion 6, stand L088), alaturi de celelalte firme ale grupului: Avicarvil, Pajo Holding, Carmistin Trading intr-un spatiu personalizat care va comunica atat imaginea grupului dar si valorile lui.

Ana si Cornel – Mezeluri de familie- va expune produse care fac parte din gama sortimentala cu care si-a obisnuit clientii din Romania de aproape 20 de ani.
Pe langa acestea, vedeta vitrinei Ana si Cornel va fi Salamul Rustic – 20 de kilograme greutate si 1 metru lungime.

Prezenta la acest eveniment are scopul de a crea noi parteneriate puternice si sanatoase in exteriorul tarii, dar si de a-si consolida pozitia pe piata din Romania.
Sial – The Global Food Marketplace va avea loc la Paris, unde sunt asteptati 5.900 de expozanti din peste 100 de tari.

Compania Ana si Cornel face parte din grupul Carmistin alaturi de Avicarvil, Ladrisi, Pajo Holding si Carmistin Trading, un grup cu peste 2.000 de angajati si o cifra anuala de afaceri mai mare de 150 milioane de euro.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...