Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ana si cornel te pregatesc de scoala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei nostre, incepand cu data de 27 august 2012, Ana si Cornel, una dintre cele mai importante companii producatoare de preparate din carne din Romania, organizeaza in magazinele proprii Campania Ana si Cornel te pregatesc de scoala.

In aceasta campanie, care se va desfasura pina la data de 20 septembrie, compania Ana si Cornel isi propune sa distribuie gratuit 50 000 de caiete in peste 50 de locatii din tara.
Scopul acestei campanii este acela de a fi alaturi de familiile care se pregatesc de inceperea noului an scolar.

Mecanismul campaniei este unul foarte simplu: la cumparaturi de 29 de lei pe un bon fiscal, fiecare client al oricarui magazin Ana si Cornel primeste gratuit un caiet, in limita stocului disponibil.

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, fara limita de varsta.
Pe langa dorinta de a fi alaturi de clientii sai odata cu inceperea scolii, Ana si Cornel isi doresc sa fie prezenti in scolile din Romania. Caietul gratuit este de culoare rosie si are sigla Ana si Cornel imprimata pe coperta.

Astfel, Ana si Cornel isi propune ca prin intermediul acestei campanii sa nu fie prezenti doar pe mesele romanilor, ci si pe bancile scolilor unde copiii acestora invata.

Mai multe informatii despre aceasta campanie, cat si regulamentul oficial se gasesc in magazinele Ana si Cornel, siteul www.anasicornel.ro , pagina facebook Ana si Cornel.

Ana si Cornel este o companie romaneasca cu activitate in domeniul productiei, prepararii si conservarii carnii si a preparatelor din carne, cu o istorie de peste 15 ani in domeniul industriei alimentare si cu o capacitate de productie de 50 de tone de mezeluri pe zi in anul 2012.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...