Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ana si cornel te pregatesc de scoala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei nostre, incepand cu data de 27 august 2012, Ana si Cornel, una dintre cele mai importante companii producatoare de preparate din carne din Romania, organizeaza in magazinele proprii Campania Ana si Cornel te pregatesc de scoala.

In aceasta campanie, care se va desfasura pina la data de 20 septembrie, compania Ana si Cornel isi propune sa distribuie gratuit 50 000 de caiete in peste 50 de locatii din tara.
Scopul acestei campanii este acela de a fi alaturi de familiile care se pregatesc de inceperea noului an scolar.

Mecanismul campaniei este unul foarte simplu: la cumparaturi de 29 de lei pe un bon fiscal, fiecare client al oricarui magazin Ana si Cornel primeste gratuit un caiet, in limita stocului disponibil.

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, fara limita de varsta.
Pe langa dorinta de a fi alaturi de clientii sai odata cu inceperea scolii, Ana si Cornel isi doresc sa fie prezenti in scolile din Romania. Caietul gratuit este de culoare rosie si are sigla Ana si Cornel imprimata pe coperta.

Astfel, Ana si Cornel isi propune ca prin intermediul acestei campanii sa nu fie prezenti doar pe mesele romanilor, ci si pe bancile scolilor unde copiii acestora invata.

Mai multe informatii despre aceasta campanie, cat si regulamentul oficial se gasesc in magazinele Ana si Cornel, siteul www.anasicornel.ro , pagina facebook Ana si Cornel.

Ana si Cornel este o companie romaneasca cu activitate in domeniul productiei, prepararii si conservarii carnii si a preparatelor din carne, cu o istorie de peste 15 ani in domeniul industriei alimentare si cu o capacitate de productie de 50 de tone de mezeluri pe zi in anul 2012.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...