Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

ANAF-ful execută silit avicolele, la foc de mitralieră

Autor: Meat MIlkjoi, 6 februarie, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, 5 februarie,  că ANAF a avut în luna ianuarie încasări de 6,5% peste plan şi cu 13,2% mai mari faţă de luna ianuarie a anului trecut.

“Una din cele trei măsuri pe care trebuie să le implementăm de la 1 aprilie, programul de ajutor de stat pentru acoperirea a jumătate din costurile salariale pentru cei care creează peste 20 de locuri noi de muncă, cred că e un lucru important şi bun şi, de asemenea, în discuţiile cu partenerii internaţionali, până la vizita din aprilie, trebuie să stabilim metodologia şi implicaţiile aplicări scutirii de impozit pentru profitul reinvestit, lucrurile se pot face.

În sfârşit avem veşti bune de la ANAF, domnul ministru, înţeleg că aveţi încasări 6,5% peste planul de încasări şi 13,2% faţă de luna ianuarie a anului 2013. Să dea Dumnezeu să ţinem acest ritm, ca să putem să punem în aplicare toate proiectele pe care le-am propus”, a spus premierul în şedinţa de guvern. 

Deocamdata, pe lista ANAF se afla cinci companii care se ocupă cu producţia şi comercializarea produselor de pasăre (ouă şi carne), fiind executate silit de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit informaţiilor de pe site-ul instituţiei. Este vorba despre Avicola Buzău, Avicola Călăraşi, Avicola Crevedia, Avicola Mihăileşti şi Avicola Slobozia.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...