Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Analistii pun pe „hold” actiunile smithfield foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Analistii au schimbat recomandarea de la buy la hold pentru Smithfield Foods.
Chiar daca grupul, care activeaza in industria alimentara, a redus stocurile, analistii de la BB&T Capital Markets nu vad o recuperare rapida pentru companie astfel ca au revizuit recomandarile de cumparare, punand actiunile gigantului in expectativa.

Heather Jones, analist in cadrul BB&T Capital Market noteaza, intr-un raport catre investitori, prin care recomanda stoparea achizitiei de actiuni Smithfield, ca va mai trece ceva timp pana cand castigul pe actiune va depasi un dolar. Aceasta estimeaza ca producatorul va raporta in anul fiscal 2009 o pierdere de 1,12 dolari pe actiune, mai mare fata de estimarile anterioare care aratau o pierdere de 88 de centi pe actiune.

Analistul si-a revizuit si asteptarile pentru 2010 cand apreciaza ca Smithfield Foods va avea un castig de 93 pe actiune fata de 1,37 dolari cat anticipa anterior. Jones preconizeaza insa ca se va observa o recuperare semnificativa pe segmentul porcilor crescuti pentru carne pana in aprilie.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...