Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Analistii pun pe „hold” actiunile smithfield foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Analistii au schimbat recomandarea de la buy la hold pentru Smithfield Foods.
Chiar daca grupul, care activeaza in industria alimentara, a redus stocurile, analistii de la BB&T Capital Markets nu vad o recuperare rapida pentru companie astfel ca au revizuit recomandarile de cumparare, punand actiunile gigantului in expectativa.

Heather Jones, analist in cadrul BB&T Capital Market noteaza, intr-un raport catre investitori, prin care recomanda stoparea achizitiei de actiuni Smithfield, ca va mai trece ceva timp pana cand castigul pe actiune va depasi un dolar. Aceasta estimeaza ca producatorul va raporta in anul fiscal 2009 o pierdere de 1,12 dolari pe actiune, mai mare fata de estimarile anterioare care aratau o pierdere de 88 de centi pe actiune.

Analistul si-a revizuit si asteptarile pentru 2010 cand apreciaza ca Smithfield Foods va avea un castig de 93 pe actiune fata de 1,37 dolari cat anticipa anterior. Jones preconizeaza insa ca se va observa o recuperare semnificativa pe segmentul porcilor crescuti pentru carne pana in aprilie.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...