Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Analistii pun pe „hold” actiunile smithfield foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Analistii au schimbat recomandarea de la buy la hold pentru Smithfield Foods.
Chiar daca grupul, care activeaza in industria alimentara, a redus stocurile, analistii de la BB&T Capital Markets nu vad o recuperare rapida pentru companie astfel ca au revizuit recomandarile de cumparare, punand actiunile gigantului in expectativa.

Heather Jones, analist in cadrul BB&T Capital Market noteaza, intr-un raport catre investitori, prin care recomanda stoparea achizitiei de actiuni Smithfield, ca va mai trece ceva timp pana cand castigul pe actiune va depasi un dolar. Aceasta estimeaza ca producatorul va raporta in anul fiscal 2009 o pierdere de 1,12 dolari pe actiune, mai mare fata de estimarile anterioare care aratau o pierdere de 88 de centi pe actiune.

Analistul si-a revizuit si asteptarile pentru 2010 cand apreciaza ca Smithfield Foods va avea un castig de 93 pe actiune fata de 1,37 dolari cat anticipa anterior. Jones preconizeaza insa ca se va observa o recuperare semnificativa pe segmentul porcilor crescuti pentru carne pana in aprilie.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...