Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Analistii pun pe „hold” actiunile smithfield foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Analistii au schimbat recomandarea de la buy la hold pentru Smithfield Foods.
Chiar daca grupul, care activeaza in industria alimentara, a redus stocurile, analistii de la BB&T Capital Markets nu vad o recuperare rapida pentru companie astfel ca au revizuit recomandarile de cumparare, punand actiunile gigantului in expectativa.

Heather Jones, analist in cadrul BB&T Capital Market noteaza, intr-un raport catre investitori, prin care recomanda stoparea achizitiei de actiuni Smithfield, ca va mai trece ceva timp pana cand castigul pe actiune va depasi un dolar. Aceasta estimeaza ca producatorul va raporta in anul fiscal 2009 o pierdere de 1,12 dolari pe actiune, mai mare fata de estimarile anterioare care aratau o pierdere de 88 de centi pe actiune.

Analistul si-a revizuit si asteptarile pentru 2010 cand apreciaza ca Smithfield Foods va avea un castig de 93 pe actiune fata de 1,37 dolari cat anticipa anterior. Jones preconizeaza insa ca se va observa o recuperare semnificativa pe segmentul porcilor crescuti pentru carne pana in aprilie.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...