Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Analistii pun pe „hold” actiunile smithfield foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Analistii au schimbat recomandarea de la buy la hold pentru Smithfield Foods.
Chiar daca grupul, care activeaza in industria alimentara, a redus stocurile, analistii de la BB&T Capital Markets nu vad o recuperare rapida pentru companie astfel ca au revizuit recomandarile de cumparare, punand actiunile gigantului in expectativa.

Heather Jones, analist in cadrul BB&T Capital Market noteaza, intr-un raport catre investitori, prin care recomanda stoparea achizitiei de actiuni Smithfield, ca va mai trece ceva timp pana cand castigul pe actiune va depasi un dolar. Aceasta estimeaza ca producatorul va raporta in anul fiscal 2009 o pierdere de 1,12 dolari pe actiune, mai mare fata de estimarile anterioare care aratau o pierdere de 88 de centi pe actiune.

Analistul si-a revizuit si asteptarile pentru 2010 cand apreciaza ca Smithfield Foods va avea un castig de 93 pe actiune fata de 1,37 dolari cat anticipa anterior. Jones preconizeaza insa ca se va observa o recuperare semnificativa pe segmentul porcilor crescuti pentru carne pana in aprilie.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...