Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Andreea Mihai: Mesajele Carrefour din on-line ajung la 7 milioane de consumatori

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 25 ianuarie, 2017

Numărul angajaţilor care se ocupă de social media şi de digital marketing este în creştere în cadrul reţelei de magazine Carrefour, a spus Andreea Mihai, director marketing şi comunicare Carrefour România, al doilea cel mai mare jucător din comerţul modern.

 

„În acest moment avem o persoană dedicată Social Media şi încă o persoană dedicată Customer Management în Social Media urmează să vină. În luna decembrie 2016 am moderat peste 5.000 de mesaje publice şi private (reclamaţii, sugestii, cerere de informaţii) pe pagina de Facebook Carrefour România.“

 

Carrefour este prezentă atât pe Face­book, cât şi pe Instagram, iar postările regăsite pe pagina de Facebook a companiei ajung la un reach lunar de 7 mi­lioane (postările sunt văzute de 7 mi­lioane de ori), mai spune Andreea Mihai, citată de Ziarul financiar. „E un reach care ne asigură că fiecare client din proximitatea maga­zinelor noastre poate beneficia de ultimele promoţii şi noutăţi.“

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...

Studiu: Spațiile publicitare din restaurante, valoroase pentru marketing
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 iunie 2018

(Comunicat) Proprietarii lanțurilor mici de restaurante și cei independenți au avut întotdeauna un rol divers în desfășurarea zilnică a propriilor afaceri, începând de la bucătar șef și până la director operațional, în gestionarea operațiunilor zilnice ale restaurantului. Astăzi, aceștia se confruntă cu încă o provocare:...