Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Angst a lansat noul brand reteta originala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

De curand, Angst a lansat un nou brand de preparate din carne, Reteta Originala, cu intentia directa de a se individualiza o data in plus, prin calitatea produselor.

Amintirea ospetelor de alta data i-a indemnat pe tehnologii de la Angst sa puna in valoare Reteta Originala a unora dintre cele mai cautate preparate de carne, reconstruind retete pe care vestitii maestrii gastronomi ai vremurilor trecute le-au inventat.

Angst a deschis noua directie cu Mititeii de vita, asa cum erau la 1920 in celebrele restaurante din Bucuresti, Pastramioara de porc 1960, Jambon afumat fara os de la 1965, Cabanosi ca-n ‘66 sau Muschi file afumat din ’70.

Retete ale vremurilor trecute sunt aduse acum pe masa cunoscatorilor cu gusturi rafinate, care sunt indemnati sa redescopere aroma si gusturile uitate. Gustul deosebit al acestor produse care contin cele mai alese ingrediente este dat de experienta si pasiunea specialistilor firmei Angst.

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...

Angst a lansat noul brand reteta originala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

De curand, Angst a lansat un nou brand de preparate din carne, Reteta Originala, cu intentia directa de a se individualiza o data in plus, prin calitatea produselor.

Amintirea ospetelor de alta data i-a indemnat pe tehnologii de la Angst sa puna in valoare Reteta Originala a unora dintre cele mai cautate preparate de carne, reconstruind retete pe care vestitii maestrii gastronomi ai vremurilor trecute le-au inventat. Angst a deschis noua directie cu Mititeii de vita, asa cum erau la 1920 in celebrele restaurante din Bucuresti, Pastramioara de porc 1960, Jambon afumat fara os de la 1965, Cabanosi ca-n ‘66 sau Muschi file afumat din ’70.

Retete ale vremurilor trecute sunt aduse acum pe masa cunoscatorilor cu gusturi rafinate, care sunt indemnati sa redescopere aroma si gusturile uitate. Gustul deosebit al acestor produse care contin cele mai alese ingrediente este dat de experienta si pasiunea specialistilor firmei Angst.

Josi Logistic, din nou prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

Compania Josi Logistic va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi Logistic reprezinta un grup de firme, cu capital 100% romanesc, cu potential mare si ambitii pe masura. Proiectul a luat fiinta in anul 2005, ca o afacere de familie si...

Smithfield a confirmat participarea la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

Unul dintre liderii mondiali ai producției de carne de porc din lume, și liderul incontestabil în domaniu, din România, Smithfield, a confirmat participarea la conferința Meat.Milk 2019 care va începe pe data de 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Așa cum se afirmă în prezentarea companiei, Excelența nu se obține, ea...

Proteinele de mâine pot înlocui oxidul de zinc din dieta purceilor
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 24 mai 2019

Poate alimentația complementară să înlocuiască oxidul de zinc din dieta porcilor, fără a crește utilizarea antibioticelor sau costurile de producție? O cercetare a acestor teme tocmai a fost finalizată de către Universitatea din Copenha împreună cu firmele FermentationExperts și European Protein, acestea din urmă producând...

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...