Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst a primit permisiunea sa exporte salamul de sibiu in ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul roman de mezeluri Angst a primit aprobarea din partea autoritatilor europene de a vinde marca Salam de Sibiu pe intregul teritoriu al Uniunii, anunta oficialii companiei. Centenarul primului producator al Salamului de Sibiu coincide astfel cu recunoasterea dreptului de a vinde acest produs in afara granitelor Romaniei.

„Ne bucuram sa redevenim dupa 20 de ani un partener de afaceri al tarilor europene cu cel mai cunoscut produs din carne al Romaniei, Salamul de Sibiu”, a declarat presedinte Angst, Sorin Minea.”Este foarte inportant ca Romania sa comercializeze in spatiul european produse cu valoare adaugata, produse de calitate ce pot schimba statutul Romaniei din consumator in producator „, a mai adaugat acesta.

Decizia Uniunii Europene vine dupa un lung sir de evaluari desfasurate la Sinaia de catre autoritatile europene impreuna cu cele din Romania.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...