Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst a primit permisiunea sa exporte salamul de sibiu in ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul roman de mezeluri Angst a primit aprobarea din partea autoritatilor europene de a vinde marca Salam de Sibiu pe intregul teritoriu al Uniunii, anunta oficialii companiei. Centenarul primului producator al Salamului de Sibiu coincide astfel cu recunoasterea dreptului de a vinde acest produs in afara granitelor Romaniei.

„Ne bucuram sa redevenim dupa 20 de ani un partener de afaceri al tarilor europene cu cel mai cunoscut produs din carne al Romaniei, Salamul de Sibiu”, a declarat presedinte Angst, Sorin Minea.”Este foarte inportant ca Romania sa comercializeze in spatiul european produse cu valoare adaugata, produse de calitate ce pot schimba statutul Romaniei din consumator in producator „, a mai adaugat acesta.

Decizia Uniunii Europene vine dupa un lung sir de evaluari desfasurate la Sinaia de catre autoritatile europene impreuna cu cele din Romania.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...