Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Angst a redeschis magazinul din 1 mai

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Angst a redeschis, la jumatatea lunii aprilie, supermarketul situat la intersectia bulevardelor Ion Mihalache cu Turda, care a fost primul magazin al retelei, anunta modernbuyer.ro

„Consideram redeschiderea magazinului Ion Mihalache o reparatie morala fata de clientii fideli Angst din zona Miciurin. Prin acesta actiune aratam inca o data ca Angst isi tine intodeauna cuvantul dat fata de consumatorii sai, onorand asfel o promisiune facuta in momentul inchiderii locatiei”, spune Sorin Minea, presedinte al grupului de firme Angst. Am incercat in toata aceasta perioada sa gasim un spatiu in zona, dar ocazia s-a ivit abia in urma cu 2 luni, iar bucuria a fost cu atat mai mare cu cat locatia era chiar cea in care am deschis in anul 1994, primul nostru magazin mai spune Minea.

Si in aceasta unitate a fost implementat noul concept de magazin. Designul locatiei imbina perfect ospitalitatea si traditionalismul unui magazin de proximitate cu diversitatea produselor unui supermarket. Potrivit reprezentantilor companiei, investitia de aproximativ 300.000 de euro a fost realizata pentru suprafata de 260 mp. Accentul a fost pus pe zona dedicata carnii si preparatelor din carne in care gama « Bunatatilor Traditionale » ocupa un spatiu din ce in ce mai mare. In vitrina pentru carne proaspeta clientul poate alege specialitati din carnea de porc, de vita, oaie, curcan si pui. Preparatele de gastronomie din « Bucataria Angst » precum si semipreparatele « Angst te invita la gratar » vor fi si ele prezente pentru a satisface chiar si cele mai rafinate gusturi ale clientilor Angst. Magazinul ofera si spatii dedicate lactatelor si branzeturilor, legumelor si fructelor proaspete, painii si produselor de panificatie, precum si o selectie de vinuri.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...