Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Angst angajează promoteri!

Autor: Meat MIlkluni, 24 martie, 2014

Compania Angst se află în plină campanie de promovare a produselor sale. Astfel, după ce, de Dragobete, dar și de Mucenici, firma din Buftea a întreprins numeroase acțiuni de sempling sau concursuri menite să dinamizeze vânzările, acum, în pregătirea Sărbătorilor de Paști, a pus la cale o strategie de marketing specifică momentului.

Fiind de o mai mare amploare decât până acum, pentru campania din această rpimăvară, Ansgt s-a văzut nevoită să angajeze promoteri. Iată anunțul companiei:

”Poti sa convingi un client sa cumpere produsul la care faci degustare? Da? Atunci trimite un e-mail cu CV-ul tau pe adresa marketing@angst.ro cu titlul PROMOTER DEGUSTARE ANGST. Cautam persoane entuziaste si sociabile pentru degustari la produsele Angst. Program flexibil, part-time sau full-time!”

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...