Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst castiga cota de piata cu santivia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, in prima luna de la relansare, gama SantiVia produsa de Angst, a castigat 7% din categoria specialitatilor, potrivit unui comunicat al companiei.

Ca tendinte de consum, s-a observat o crestere a consumului de specialitati, dar si a preparatelor crude-uscate, spun reprezentantii companiei.
Produsele din gama, dezvoltate cu sprijinul Institutului de Bioresurse Alimentare, reprezinta rezultatul a aproximativ 5 ani de cercetari si dezvoltari in domeniu.
Preparate in perioade de timp separate de celelalte game de produse Angst, gama SantiVia include crenvursti de pui, sunca Praga de curcan, sunca mediteraneana, rulada de curcan, vita in aspic, pate fin din ficatei de pui.

Pentru comunicarea brandului SantiVia s-au derulat campanii de promovare in magazine prin marcarea spatiului de vanzare, activitati de sampling, dar si realizarea unor articole specializate in publicatii de specialitate si reviste de sanatate.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...