Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst castiga cota de piata cu santivia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, in prima luna de la relansare, gama SantiVia produsa de Angst, a castigat 7% din categoria specialitatilor, potrivit unui comunicat al companiei.

Ca tendinte de consum, s-a observat o crestere a consumului de specialitati, dar si a preparatelor crude-uscate, spun reprezentantii companiei.
Produsele din gama, dezvoltate cu sprijinul Institutului de Bioresurse Alimentare, reprezinta rezultatul a aproximativ 5 ani de cercetari si dezvoltari in domeniu.
Preparate in perioade de timp separate de celelalte game de produse Angst, gama SantiVia include crenvursti de pui, sunca Praga de curcan, sunca mediteraneana, rulada de curcan, vita in aspic, pate fin din ficatei de pui.

Pentru comunicarea brandului SantiVia s-au derulat campanii de promovare in magazine prin marcarea spatiului de vanzare, activitati de sampling, dar si realizarea unor articole specializate in publicatii de specialitate si reviste de sanatate.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...