Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst castiga cota de piata cu santivia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revistei Piata, in prima luna de la relansare, gama SantiVia produsa de Angst, a castigat 7% din categoria specialitatilor, potrivit unui comunicat al companiei.

Ca tendinte de consum, s-a observat o crestere a consumului de specialitati, dar si a preparatelor crude-uscate, spun reprezentantii companiei.
Produsele din gama, dezvoltate cu sprijinul Institutului de Bioresurse Alimentare, reprezinta rezultatul a aproximativ 5 ani de cercetari si dezvoltari in domeniu.
Preparate in perioade de timp separate de celelalte game de produse Angst, gama SantiVia include crenvursti de pui, sunca Praga de curcan, sunca mediteraneana, rulada de curcan, vita in aspic, pate fin din ficatei de pui.

Pentru comunicarea brandului SantiVia s-au derulat campanii de promovare in magazine prin marcarea spatiului de vanzare, activitati de sampling, dar si realizarea unor articole specializate in publicatii de specialitate si reviste de sanatate.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...