Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Angst a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 28 martie, 2018

Ca de fiecare dată, Expo-Conferința Internațională Meat Milk reunește elita companiilor din sectoarele de carne și lapte ale României, precum și din domeniile adiacente.

 

Astfel, de la evenimentul care își va derula cea de-a VII-a ediție în zilele de 10 și 11 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, nu va lipsi nici de această dată grupul de firme Angst care a devenit Partener al conferinței.

 

Potrivit parteneriatului, Angst și Salsi își vor expune cele mai noi produse, bineînțeles, din gama Premium, la standul pe care îl vor avea amenajat în secțiunea Expo.

 

Prezența grupului de firme Angst va fi concretizată și prin cele două momente în care domnul Sorin Minea, va participa ca speaker, în dubla sa calitate de Președinte al grupului dar și de Președinte al federației Romalimenta.

 

Conform programului convenit, domnul Minea va participa la dezbaterea cu titlul ”Atenție, cresc importurile de produse din carne! Ce facem?”, din finalul workshop-ului Carne din ziua de 10 mai, precum și la Masa rotundă din data de 11 mai, care va purta titlul ”Prioritate 0: PAC 2020+”.

Detalii despre eveniment pe www.meat-milk.ro/conferinta

WVR: Educația rurală și copiii uitați ai României
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 iulie 2019

Elevii din mediul rural din programul ”Vreau în clasa a 9-a”, al Fundației World Vision România, au obținut o rată de promovare la BAC mai bună decât media națională   (Comunicat) Rata de promovare la examenul de Bacalaureat din 2019 a elevilor din mediul rural din programul Vreau în clasa a 9-a, derulat de Fundația World...

Scrisoarea deschisă APRIL, către autorități, pe tema Laptelui școlar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 iulie 2019

După cum v-am informat săptămâna trecută, Ministrul Finanțelor, domnul Eugen Orlando Teodorovici, a declarat că intenționează să stopeze alocarea de fonduri pentru derularea programului Cornul și Laptele, chiar dacă acest program este susținut de Uniunea Europeană.   Față de situația creată, ARPIL, prin semnătura...