Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst din nou primul in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa, Angst si Carrefour, anunta cu bucurie si mandrie ca, incepand de azi 23 aprilie, in 18 magazine* Angst si Carrefour Express – Angst veti putea retrage numerar de la case cu 0 (zero) comision.

In cooperare cu partenerul nostru Raiffeisen Bank, suntem primii In Romania care am introdus acest nou serviciu pentru clientii Angst. Serviciul se numeste Cash Back. (care in romaneste, s-ar putea traduce numerar dat inapoi)

Pe scurt, atunci cand un client Angst plateste cumparaturile facute cu un card Raiffeisen, va putea sa retraga din contul lui, in limita incasarilor din casa, pana la 150 lei in numerar, fara nici un comision.

Serviciul este disponibil pentru toate cardurile emise de Raiffeisen Bank persoanelor fizice, doar in 18 magazine* Angst si Carrefour Express – Angst din intreaga tara.
Gasiti informatii suplimentare referitoare la acest serviciu in premiera nationala in magazine si in filialele Raiffeisen Bank din Bucuresti.

Angst – Primul la calitatea produselor din carne, dar si primul in serviciile oferite clientilor.

*Magazinele care ofera serviciul Cash Back: Academiei, Amzei, Basarabia, Brezoianu, Buftea, Ceasornicului, Chibrit, Domenii, Elisabeta, Gara de Nord, Lacul Tei, Moghioros, Obor, Otopeni, Pantelimon, Perla, Progresului si Titulescu.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...