Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst din nou primul in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa, Angst si Carrefour, anunta cu bucurie si mandrie ca, incepand de azi 23 aprilie, in 18 magazine* Angst si Carrefour Express – Angst veti putea retrage numerar de la case cu 0 (zero) comision.

In cooperare cu partenerul nostru Raiffeisen Bank, suntem primii In Romania care am introdus acest nou serviciu pentru clientii Angst. Serviciul se numeste Cash Back. (care in romaneste, s-ar putea traduce numerar dat inapoi)

Pe scurt, atunci cand un client Angst plateste cumparaturile facute cu un card Raiffeisen, va putea sa retraga din contul lui, in limita incasarilor din casa, pana la 150 lei in numerar, fara nici un comision.

Serviciul este disponibil pentru toate cardurile emise de Raiffeisen Bank persoanelor fizice, doar in 18 magazine* Angst si Carrefour Express – Angst din intreaga tara.
Gasiti informatii suplimentare referitoare la acest serviciu in premiera nationala in magazine si in filialele Raiffeisen Bank din Bucuresti.

Angst – Primul la calitatea produselor din carne, dar si primul in serviciile oferite clientilor.

*Magazinele care ofera serviciul Cash Back: Academiei, Amzei, Basarabia, Brezoianu, Buftea, Ceasornicului, Chibrit, Domenii, Elisabeta, Gara de Nord, Lacul Tei, Moghioros, Obor, Otopeni, Pantelimon, Perla, Progresului si Titulescu.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....