Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst din nou primul in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa, Angst si Carrefour, anunta cu bucurie si mandrie ca, incepand de azi 23 aprilie, in 18 magazine* Angst si Carrefour Express – Angst veti putea retrage numerar de la case cu 0 (zero) comision.

In cooperare cu partenerul nostru Raiffeisen Bank, suntem primii In Romania care am introdus acest nou serviciu pentru clientii Angst. Serviciul se numeste Cash Back. (care in romaneste, s-ar putea traduce numerar dat inapoi)

Pe scurt, atunci cand un client Angst plateste cumparaturile facute cu un card Raiffeisen, va putea sa retraga din contul lui, in limita incasarilor din casa, pana la 150 lei in numerar, fara nici un comision.

Serviciul este disponibil pentru toate cardurile emise de Raiffeisen Bank persoanelor fizice, doar in 18 magazine* Angst si Carrefour Express – Angst din intreaga tara.
Gasiti informatii suplimentare referitoare la acest serviciu in premiera nationala in magazine si in filialele Raiffeisen Bank din Bucuresti.

Angst – Primul la calitatea produselor din carne, dar si primul in serviciile oferite clientilor.

*Magazinele care ofera serviciul Cash Back: Academiei, Amzei, Basarabia, Brezoianu, Buftea, Ceasornicului, Chibrit, Domenii, Elisabeta, Gara de Nord, Lacul Tei, Moghioros, Obor, Otopeni, Pantelimon, Perla, Progresului si Titulescu.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...