Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Angst își va expune produsele Premium la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkmarți, 19 martie, 2019

Companie etalon al calității din domeniul procesării cărnii, Angst își va expune produsele Premium la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.

 

Cu o istorie de aproape 30 de ani, Angst s-a poziționat din prima clipă în elita procesatorilor din România, produsele fabricate în cele două fabrici ale sale, cea din Buftea și Salsi, din Sinaia, fiind de multe ori opțiunea numărul unu a consumatorilor.

 

Concomitent cu participarea firmei, domnul Sorin Minea, proprietarul companiei și Președinte al Federației Romalimenta, va fi prezent ca speaker, atât în dezbaterea din finalul workshop-ului Carne, din ziua de 30 mai, cât și în sesiunea Liber la cuvânt, care va avea ca temă ”Piața neagră și evaziunea”, din după-amiaza zilei de 31 mai.

WVR: Educația rurală și copiii uitați ai României
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 iulie 2019

Elevii din mediul rural din programul ”Vreau în clasa a 9-a”, al Fundației World Vision România, au obținut o rată de promovare la BAC mai bună decât media națională   (Comunicat) Rata de promovare la examenul de Bacalaureat din 2019 a elevilor din mediul rural din programul Vreau în clasa a 9-a, derulat de Fundația World...

Scrisoarea deschisă APRIL, către autorități, pe tema Laptelui școlar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 iulie 2019

După cum v-am informat săptămâna trecută, Ministrul Finanțelor, domnul Eugen Orlando Teodorovici, a declarat că intenționează să stopeze alocarea de fonduri pentru derularea programului Cornul și Laptele, chiar dacă acest program este susținut de Uniunea Europeană.   Față de situația creată, ARPIL, prin semnătura...