Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Angst lanseaza o gama de produse traditionale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sub sloganul Prin reintoarcerea la traditii, te invitam sa faci o sarbatoare in fiecare zi din viata ta, Angst a lansat gama de produse Bunatati traditionale. Pretul acestora se incadreaza in linia specialitatilor.

Gama initiala este formata din 11 produse, 4 dintre acestea facand deja parte din portofoliul consacrat Angst (Toba, Leber, Caltabos si Drob de casa), iar restul venind in completarea acestuia (Carnati de oaie, Carnati cu busuioc, Carnati taranesti, Salam traditional, Slaninuta taraneasca, Pastrama taraneasca si Muschiulet taranesc).

Produsele sunt obtinute printr-o metoda traditionala de preparare ce consta in perioada mai lunga de maturare, o afumare la o temperatura mai joasa folosind lemn de esenta tare fara rasini. Bunatatile traditionale de la Angst sunt disponibile in toate cele 22 de magazine din reteaua proprie de la inceputul acestei luni iar, dupa Paste, ele se vor putea regasi si la raftul partenerilor traditionali, in functie de interesul si specificul acestora.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...