Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Angst lanseaza o gama de produse traditionale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sub sloganul Prin reintoarcerea la traditii, te invitam sa faci o sarbatoare in fiecare zi din viata ta, Angst a lansat gama de produse Bunatati traditionale. Pretul acestora se incadreaza in linia specialitatilor.

Gama initiala este formata din 11 produse, 4 dintre acestea facand deja parte din portofoliul consacrat Angst (Toba, Leber, Caltabos si Drob de casa), iar restul venind in completarea acestuia (Carnati de oaie, Carnati cu busuioc, Carnati taranesti, Salam traditional, Slaninuta taraneasca, Pastrama taraneasca si Muschiulet taranesc).

Produsele sunt obtinute printr-o metoda traditionala de preparare ce consta in perioada mai lunga de maturare, o afumare la o temperatura mai joasa folosind lemn de esenta tare fara rasini. Bunatatile traditionale de la Angst sunt disponibile in toate cele 22 de magazine din reteaua proprie de la inceputul acestei luni iar, dupa Paste, ele se vor putea regasi si la raftul partenerilor traditionali, in functie de interesul si specificul acestora.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...